Misto pozele...;)
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bine ar fi sa veniti sambata, pentru ca noi si-asa o sa ne intalnim la polivalenta.Impuscam 2 intalniri de-odata. Sunt multi care nu pot veni si sambata, la intalnirea noastra, si duminica, atunci cand veniti voi. Ne intalnim pe la 11, mergem la siab impreuna, nu ? Ce ziceti? (eu sunt de munca duminica si nu as vrea sa va ratez)
Comment
-
Baieti imi pare rau dar momentan nu o sa am tip sa mai intru pe forum pertru ca mi-a bubuit cineva golanul si trebuie sa umblu pe la asigurari si service, daca e ceva o sa ma anunte YGI in legatura cu ceva dupa forum sau puteti sa ma sunati daca e ceva important........Si in legatura cu plecare la bucuresti la-s in seama voastra si ma bazez pe voi ca o sa va descurcati si fara mine, asta e..........sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Imi pare foarte rau KTL... da' trebuia sa pui si tu niste poze sa vedem ce si cum...ca amintire macar.(daca iti mai arde)
Originally posted by DRN View PostSa o repari cat mai rpd KTL
Cu Bucurestiu' eu chiar nu pot sa vin(sambata-duminica sch1)daca faceti seara vreo intalnire vin...Last edited by viorelu; 15 October 2008, 17:53.
Comment
Comment