Salutare baietii veseli..A fost frumos.Neam distrat maxim ..A dat vls in 2 radaredar la intoarcere am avut detector de radar .Multumim lu alexutu(varu)
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Misto drumu dar lung rau. Sorry ca nu le am aratat asa o demonstratie ca la carte dar la mine eram 4 insi si masina era plina de sticle cu vin. Era pacat de ele si nu stiam nici zona . Abea am luat permisul inapoi
nu mai folosi limbaj mircLast edited by crististreulea; 25 November 2008, 10:17.
Comment
-
Daca plecam cu asta din poza no lasam sub 200 km/h pana acolo. Va pierdeam deja din pitesti buhahahahahaaaaaaaaa. Nu i asa ca e tare poza?
nu mai folosi limbaj mircLast edited by crististreulea; 25 November 2008, 10:15.
Comment
-
@fane_yxa
Este ...Da' intai trebuia sa vorbesti cu ala din caruta...Daca vrea sa faci schimbul plus ca stii cat are caruta esapamentul de lungtrebuia sa ii mai dai si ceva bani diferenta la cioatele alea ale tale de la toba
Oricum esti un pic plecat...Cu masinaFara gluma acu'...Nice job si pentru tine la Sibiu
Comment
-
Nu prea am inteles treaba cu cioatele alea de tobe , razi de tobele mele sau te refereai la altceva ca nu prea inteleg ce ai vrut tu sa scrii acolo cu toate ca am citit de 3 ori si degeaba. Mai zi odata kre cum sta treaba
nu mai folosi limbaj mircLast edited by crististreulea; 25 November 2008, 10:15.
Comment
Comment