Yey a aparut si MPO-u meu :P. :>
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by viorelu View Postdap...nu am apucat sa vorbesc cu el si stiam ca era pe lista.
P.S...(un sfat)mai micsorati si voi pozele putin ca tare greu merge resize-ul...banuiesc ca si cand le incarcati merge greuUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by AG 23 YNG View PostVoi tine minte sfatul tau.Mersi.Da merge cam greu la incarcare.Oare din cauza asta sa fie?
...si ca sa te convingi poti face un test cand ai timp:incarca o poza de 600x800 si una din aparat asa cum o descarci...sa vezi diferenta
Scuze la baieti daca am fost putin off topic
Comment
-
Originally posted by viorelu View PostIn principiu ca sa nu zica lumea ca pozele is cam mici,micsorate la rezolutia desktopului mai mari nu le vad rostul,deoarece la resize ele vor extinde la dimensiunea maxima vizibila (adika pe tot ecranul)mai mult nu.Si da asta e cauza
...si ca sa te convingi poti face un test cand ai timp:incarca o poza de 600x800 si una din aparat asa cum o descarci...sa vezi diferenta
Scuze la baieti daca am fost putin off topicUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
'dragi tovarasi si pretini', am venit pe forum la voi sa va invit si pe voi sa va treceti pe lista (cei care veniti) pentru intalnirea regionala de la brasov de pe data de 1 martie 2009. a inceput si brasovul lista, asa ca va asteptam si pe voi. topicul il gasiti aiciDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment