Hai ma Tweety nu mai rade de mine....ca iau eu permisu :P :P :P
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imi pare rau ca nu am putut sa postez dar am un net foarte varza decat mess imi merge in rest merge in blocaje si cred ca as fii nevoit sa-l schimb ca nu se mai poate ....
Intalnirea de duminica a iesit super ca de obicei imi cer scuze baietilor mei ca am intarziat ca umblam dupa Vitriol ca apucase pe alte drumuri, de se mai intampla asa este la inceput, mi-a parut bine sa-l revad pe Vitriol si sper sa ne revedem cu toti din LC Bucuresti la Brasov, si multumesc baietilor din LC Pitesti care sunt foarte de treaba ca de obicei...si le multumesc tuturor care au participat la intalnire.....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Duminica 22 februarie Intalnirea membrilor Logan Club Mioveni ora 15 la Bemo....
1.KaTaLyn
2............
3............
4............
5............sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Duminica 22 februarie Intalnirea membrilor Logan Club Mioveni ora 15 la Bemo....
1.KaTaLyn
2.Bodo12 - 50% sanse sa vin duminica
3............
4............
5............sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
1. KaTaLyn
2. Bodo12 - 50% sanse sa vin duminica
3. TWeetY
4. Alexutzu1
5............
6............
7............
8............
9............
10..........
Comment
-
Salut baieti.Maine nu pot veni,ma duc la taranoaia,duc pe mamaia acasa.
Sincer i-mi pare rau.
Va salut.Astept pozele de la intalnire.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment