ooohhhhhooooo ce se intampla pe aici??? la discuti va aprindeti repede, dar mi-as dori sa va aprindeti si la intalniri cati mai mullti, cam in ultimul timp cam raruti pe la intalnire nu zic ca si eu ma aflu in acelas colimatoriu cu voi (ca fiecare a avut cateva mici mari probleme in ultimul timp), dar haideti sa mai lasam si problemele astea deoparte si sa facem un efort mai indraznet, sa mai facem intalnirile de asta iarna, credeti-ma ca mi-as dori din tot sufletul sa facem acele intalniri de atunci......
Apropo Logan Club Mioveni nu are nici un SEF' asa cum credeti voi si sper sa va iasa asta din cap
baieti eu va propun o zi in care sa ne intalnim si va las pe voi sa alegeti si imi doresc si vreu prezenta maxima si daca este nevoie o sa dam si telefoane dupa voi daca nu intrati pe forum .....una din zile ar fii duminica la ora 16:00 tot in parcare la bemo( nu cred ca ar veni careva ca de e Pastele )..... daca nu marti la ora 16:00 tot la bemo si vreu prezenta maxima cat se poate sa nu avem loc in barul de la bemo))
Intalnire membrilor Logan Club Mioveni...
Duminica ora 16, Bemo
1...........
2...........
3...........
Marti ora 16, Bemo
1.Katalyn
2..........
3..........
...eu unul as fi dispus sa vin si duminica daca este nevoie....
Apropo Logan Club Mioveni nu are nici un SEF' asa cum credeti voi si sper sa va iasa asta din cap
baieti eu va propun o zi in care sa ne intalnim si va las pe voi sa alegeti si imi doresc si vreu prezenta maxima si daca este nevoie o sa dam si telefoane dupa voi daca nu intrati pe forum .....una din zile ar fii duminica la ora 16:00 tot in parcare la bemo( nu cred ca ar veni careva ca de e Pastele )..... daca nu marti la ora 16:00 tot la bemo si vreu prezenta maxima cat se poate sa nu avem loc in barul de la bemo))
Intalnire membrilor Logan Club Mioveni...
Duminica ora 16, Bemo
1...........
2...........
3...........
Marti ora 16, Bemo
1.Katalyn
2..........
3..........
...eu unul as fi dispus sa vin si duminica daca este nevoie....
Comment