Salutare....ma gandeam si io ca toti ceialti sa iau eu primul initiativa (chiar cu riscu de a lua injuraturi si suturi din partea unora) de infiintare a unui LoganClub tocmai in Mioveni (la mama Loganuliu) ptr ca in mioveni sunt o gramada de loganuri si unele arata chiar trasnet, si m-am gandit ca ar fi cazu sa ne extidem si noi ( cei cu loganuri ) si nu numai cei din mioveni ci si din pitesti daca se poate, sau din imprejurul miovenului.....si as vrea sa stiu si io cati sunt pe internet ca pe sosele suntem o gramada.....si poate stabilim o ora si o zi in care sa ne intalnim... daca am gresit unde am postat va rog sa imi stergeti acest topic si sa ma scuzati! Multumesc frumos....
Intalnirile membrilor "Logan Club Mioveni", Duminica, ora 20:00 , Parcare P1 ....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ok ma bucur ca am postat un trebuie si ca nu am gresit....o sa vb si CristiXp...dar am si eu o intrebare, de unde fac si io rost de un stickere cu Logan Club ca sa-l lipesc pe geam????...
scuze ca am mancat cateva litere dar sper sa intelegi....cred ca ma duc sa mananc ca mieste foame..Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:17.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Sp!ke View PostFelicitari Catalyn! Tine-o tot asa!Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:18.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
-
suntem o gramada cataline da multi nu au internet sau nu au cont pe acest forum da cu un simplu telefon se rezolva ;) trebuie sa ne strangem prima data sa vedem ce si cum unde ne intalnim si la ce ora ce zi sa ne organizam putin;) incet incet sper sa ajungem la o intelegere.
Comment
-
da alex o sa ne decidem la o zi in care sa ne intalnim si daca tu zici ca mai cunosti alti golani chiar daca nu au internet si nici nu sunt pe forum cred ca o sa mearga(depinde daca sunt de acord moderatorii)....poate ca cu timpul or sa intre si ei pe forum....daca e stabilim intr-o sambata sau duminica....intreabai si tu si vezi ce zic si ei....e bine sa fim cati mai multi...Last edited by Al3x; 30 April 2008, 21:21.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment