nu e genul de om sa faca farse din astea?probabil e gresit
Bazarul din MIOVENI
Collapse
X
-
Originally posted by KaTaLyn View PostVand bara spate ph1 SH 150 ron negociabil
Comment
-
Salut.
Lucian,raspund eu....bara este gri cometa iar starea este buna.
Kataline,pune si tu ceva poze cu bara,sa vada posibilul cumparator starea ei
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
vand telefon mobil samsung S5560i
vand telefon mobil samsung S5560i, il am de 6 luni, are garantie pe viata la Germanos, am dat pe el 500 ron, il dau la cutie, cu toate accesoriile la el.Telefonul functioneaza impecabil, are wi-fi, camera de 5mp, blitz cu led, mess instalat, mail, merg videoclipurile de pe youtube, bateria in mod normal de folosire tine 5 zile, semnal blana peste tot, il dau ca mi_am luat galaxy s plus si nu mai am ce face cu el.
Pret 300 lei fix.
astept oferte pe PM !
Comment
-
vand cd player Kenwood
Vand radio MP3/CD kenwood, Putere 4 x 45 W / 4 x 28 watt RMS compatibil: CD-R/RW, MP3, WMA, ID3-tag, CD-text, panou frontal detasabil, control volum rotativ si control directional tip joystick, functie ATT cu revenire soft la volumul initial ,ceas digital display cu tub fluorescent (FL), 14 segmente / 8 caractere control manual dimmer in 2 trepte, tuner radio FM/AM(MW, LW) 24 de memorii pentru posturi radio (18FM, 3LW si 3MW) DAC pe 24 biti, este aproape nou, in garantie, il vand pentru ca mi-am luat altceva, stare estetica si functionala 10/10.se da la cutie cum l-am luat.
Pret 150 ron usor neg
images.jpg Fotografie0339.jpg Fotografie0340.jpg Fotografie0343.jpg
Comment
-
Vand 2amortizoare de spate intarite 30% si scurtate 40mm, pentru logan folosite aprox 8000km.
Pret 130lei ambele.
Comment
-
Originally posted by alexutzu1 View PostVand incalziri pt scaune cu tot cu accesorii(butoane+cartere)
Pret:150 leiDiverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Originally posted by alexutzu1 View PostVand incalziri pt scaune cu tot cu accesorii(butoane+cartere)
Pret:150 leisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment