erau cele care au fost la mine pe masina din fibra cred,si momentan nu se mai dau..valabil e doar kitul bixenon
Bazarul din MIOVENI
Collapse
X
-
Vand jante Oz Superturismo R16 4x100 cu cauciucuri 205/45/zr16. Pret 14mil
Vand arcuri sport logan, coboara 40-45mm. Pret 450lei.
Vand praguri din kitul de origine Dacia, sunt noi ne montate pe masina. Pret:190lei
Comment
-
cosmin_uau ...astfel de capace originale, daca poti face rost. Poza 1 sau daca nu poza 2.
Am sa vreau si oglizile daca sunt originale.
Multumesc frumosBlue Diesel Tech
Comment
-
VAND
GLOCK 18C METAL SLIDE 430 RON
Glock-ul 18C are si functia de foc automat.Selectorul de tir este pozitionat in spate pe partea stanga a mansonului.Mansonul in partea superioara are doua degajari care au dublu-rol in cazul armei reale: racirea tevii si mentinere armei pe linia de tragere. Pachetul contine: replica, o punga cu circa 100 bile, cheie pentru reglarea hop-up-ului,
Hop-Up reglabil
Capacitate incarcator 23 bile
Greutate 730 g
Lungime 205 mm
Latime - mm
Lungimea tevii 93 mm
Calibrul tevii 6,08 mm
Viteza initiala a bilei (0,20g) - 98 m/s
Energie (0,20g) - GAZ Ultrair 0.96 Jouli
Material folosit metalAttached FilesNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
cumpar barbita bara fata logan
ceea care se face din "garnitura" de la stivuitoare se poate vedea la my ride meu
astept oferte PM cu preturi decenteNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Originally posted by 50 RRY View Postvand jante mega drive rulate cam 7k km . poze cu toate 4
Comment
Comment