If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Schimb arcuri hr in stare impecabila cu eibach sau weitec sa nu fie taiate.
Salut, le vinzi separat doar pe cele de spate ? daca da, un pret te rog.
Eu cred ca sunt printre putinii "norocosi" caruia i s-a rupt un arc H&R pe dreapta spate
Vand:
-1 buc Cauciuc Michelin energy saver 185/65/R15 (DOT 0808) NOU - Pret 180 ron. (POZE mai sus)
- set inele cromate Logan Facelift - 25 ron setul (POZE mai sus)
- set boxe Pioneer TS-G1302i 130w /25W NOM - 60 ron setul - LINK (http://www.shopmania.ro/echipament-a...g1302i-6164056)
Vand:
-1 buc Cauciuc Michelin energy saver 185/65/R15 (DOT 0808) NOU - Pret 180 ron. (POZE mai sus)
- set inele cromate Logan Facelift - 25 ron setul (POZE mai sus)
- set boxe Pioneer TS-G1302i 130w /25W NOM - 60 ron setul
TEL:0742806834
-Pat de mijloc cu saltea din furnir de stejar
Dimensiuni: 200cm x 140cm
Culoare: stejar
Sertar lateral de depozitare.
Include saltea.
Bine intretinut. Se poate vedea in Topoloveni/ Arges.
Schimb volan PH1 imbracat in PIELE ADEVARATA folosit foarte putin cu un volan PH1 normal si o diferenta de 150 lei.
Volanul a fost imbracat in piele de catre Gabi ( Instructorul ) cu putin timp inainte ca eu sa imi montez volanul sport. L-am pastrat in conditii deosebite : la intuneric, imbracat in folie de plastic si tratat cu crema speciala.
In functie de starea volanului pe care-l primesc la schimb sunt dispus sa negociez suma initiala.
Schimb volan PH1 imbracat in PIELE ADEVARATA folosit foarte putin cu un volan PH1 normal si o diferenta de 150 lei.
Volanul a fost imbracat in piele de catre Gabi ( Instructorul ) cu putin timp inainte ca eu sa imi montez volanul sport. L-am pastrat in conditii deosebite : la intuneric, imbracat in folie de plastic si tratat cu crema speciala.
In functie de starea volanului pe care-l primesc la schimb sunt dispus sa negociez suma initiala.
o poza te rog
Last edited by marcel1978; 29 May 2014, 21:45.
Reason: Automerged Doublepost
Vand Allview x1 soul black ,32 gb. Procesor quad core 1.5 ghz,ram 2 gb, camera foto 13 mpx spate, 5 mpx fata,ecran full hd 5 inch, arata si functioneaza 10/10 . are aprox 4 luni..se da full box plus garantie..accept orice test..folie ecran si husa din prima zi .As prefera sa fie cu predare personala asa ca anuntul e valabil pt zona Mioveni/Pitesti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment