Baieti de unde imi iau un autocolant de se pune pe parbriz cu Logan Club?
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
66 CYP de la un prieten si nici macar nu am platito dar trebuie platita neaparat...a avuto pe logan si a data jos ca si-a pus altceva, cam greu se faci rost de el nu prea se mai gaseste....sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Cataline..nui bai stai linistit ca doar nu om trai in jungla,sa ne jupuim unii pe altii.
Comment
-
Salut baieti !
Spuneti-mi si mie ce s-a scos de pe loganul asta nou in afara de: bara de torsiune , reglaj lombar si consum instantaneu .
Voi stiti mai bine.....
Va multumesc !
Salut baieti !
Spuneti-mi si mie ce s-a scos de pe loganul asta nou in afara de: bara de torsiune , reglaj lombar si consum instantaneu .
Voi stiti mai bine.....
Va multumesc !
Comment
-
Salutare... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
Salutari de la Logan Club Brasov !!!!!!
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
Va multumesc si va astept sa ne intalnim.
__________________Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
--AIC -- de unde ai luat eleronul luneta si cat te-a costat cu totul[eleron+vopsit]
Mersi.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment