Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fie ca LUMINA INVIERII sa va aduca numai liniste in suflete si bucurii alaturi de cei dragi!
    Lc. Sibiu
    Last edited by sibianul; 18 April 2009, 10:32.
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Va doresc un Paste fericit si multa bucurie in suflet .
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

• Hristos a inviat . Logan club Galati va ureaza un "Paste Fericit" restul e logan.

Comment

• Un Paste plin de bucurii,lumina invierii sa va patrunda in case si in suflete. Paste fericit Tuturor! Hristos a inviat!-Logan Club Tulcea-
          sigpic

Comment

• Adevarat a inviat!

Multumim pt. urarile de bine.Si noi va dorim sarbatori fericite tuturor loganistilor si familiilor lor.Si pentru toti care sarbatoresc pastele.

Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• lumina sfanta a invierii sa va aduca pace in suflet si numai bucurii
              Hristos a inviat !
              sigpic

Comment

• Hristos a inviat !!!
                sigpic

Comment

• Domnii mei, nu cred ca mai e cazul sa va invit la NATIONALA de la Sibiu!
                  Daca vreti cazare, sa-mi ziceti!
                  Numa Bine si va multumesc!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Salut.Hai sa va scot din amorteala...
                    Cine ma poate ajuta sa montez si eu un eleron luneta(cu sfaturi deocamdata.)
                    Cu ce se poate lipi:silicon,lipici moment(sau banda dublu adeziva),superglue sau ce?
                    Bita,spunea ca merge cu silicon,dar vreau sa se vada frumos si sa fie si rezistent.Am auzit cazuri in care au pierdut eleronul in mers.
                    Last edited by Ionut; 29 April 2009, 20:00.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Loctite ti-as recomanda eu, asta in cazul in care nu vrei sa il mai dai jos.

Comment

• merge lipit si cu silicon sanitar transparent(AIC parca are eleronu dupa luneta lipit cu silicon),eu am avut pragurile lipite cu asa ceva si nu am putut sa le mai dau jos intregi.Daca vrei sa il lipesti cu ceva calumea,dai o fuga la cei care monteaza parbrize pe dumbravei,ti-l vor lipi cu mastic pentru parbrize,lunete.
                        AG 16 Y M A

Comment

• Salut.Pai nu vreau sa-l mai dau jos.Voi ce parere aveti,cum ar trebui sa procedez?
                          Sa-l ipesc cu silicon sau ceva mai puternic?
                          Oricum am vazut ca-i gol pe dinauntru,eu ma gindeam ca are cumva marginile un pic mai groase,mergeau mult mai bine lipite,marginea e foarte subtire.Asta o sa-mi dea de furca putin,si oricum voi avea nevoie de inca cineva sa ma ajute la montaj.

Numai bine si multumesc pt. promptitudine
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Merge perfect cu silicon....pui siliconul pe marginea aia subtire...si se lipeste perfect.....si AIC a facut la fel...eu cu el l-am lipit...si sta perfect...
                            Il poti lua intr-o duminca la intalnire si te ajutam cu totii sa-l lipesti ;)
                            Last edited by Ionut; 30 April 2009, 15:47. Reason: fara mirc alex!!!

Comment

• Salut.Asa voi face.Atunci ramane pe duminica.
                              Numai bine si multumesc pt. ajutor.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• Sa iei si niste cuie si un ciocan sa fim mai siguri (glumeam),

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google