Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• augustin, d-aia e lc.sa facem treaba.fane face un gratar si noi il lipim. m-am interesat de o banda ca cea de pus la usi din material ca de burete....iti zic maine la telefon si cata tre' sa-l monteze. vorbim duminica...uitasem sa ma trec pe lista.si acu' ma cearta tweety ca scriu prescurtat ca pe mes)
    Last edited by Ionut; 12 May 2009, 21:00.
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Salut Bita,telefonul meu e la soacra-mea si numarul ei e la mine.(avem un eveniment in familie si avea nevoie de un telefon cu minute nationale,si a fost al meu).
      Daca vrei sa vorbim,vorbim pe forum.Maine ma duc la tara(inmormantare) si poate vin(incerc)la intalnire.
      Numai bine.

Am vazut si eu banda dublu adeziva de la moment,cred ca la aia te referi?
      Last edited by Ionut; 12 May 2009, 20:59.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• aloo se apropie regionala...vad ca doar fane se implica...tuiti daca tot ti-ai asumat cat de cat functie...pai implica-te..doar eu si bita postam acolo si pe la cluburile din imprejurimi...e regionala pitesti+mioveni nu doar pitesti...luati si voi masuri
        low....&.....slow

Comment

• Fara suparare alex, insa nu vad despre care functie vorbesti...la noi organizator este KTL.
          Si faza cu implicatu' iar nu o inteleg...cred ca se pot ocupa cei carora le permite timpul.

Comment

• ...deci cui ii permite timpul?...sa se ocupe?...fane vad ca are timp...poate si baietii dupa intalnirea de ieri s-au mai inviorat
            ...normal si corect este sa se ocupe cine este organizator...de unde si numele...insa fiind un club de amici fiecare vine cu ce se pricepe mai bine...si cand poate...putin mai mult interes nu ar strica...eu asa vad lucrurile,acu' fiecare le vede in felul lui...
            Last edited by viorelu; 18 May 2009, 18:29.

Comment

• Intr-adevar fane are timp liber...24/24...ce altceva ar putea sa faca...
              In ce priveste pe KTL nu a zis nimeni sa nu se ocupe, insa nici nu il putem obliga...astea sunt posibilitatile lui...
              Daca ne uitam bine am vedea ca Ionut AIC este si el printre cei mai activi loganisti din Mioveni, desi munceste mai bine de 8 ore pe zi.

Comment

• ma viorel e un mare intelept.are dreptate.nu trebuie functii si grade sii..trebuie vointa. iar pentru duminica fane merita toate aprecierile. la fel aic si alexutzu1.
                Last edited by Ionut; 19 May 2009, 16:51.
                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• ma dati si voi aici http://www.loganclub.ro/forum/profil...editusergroups ca sa intrati in user groupu mioveni
                  low....&.....slow

Comment

• Am dat...o sa fiu anuntat cumva ca mi s-a aprobat cererea?

Comment

• Votati cu incredere pe info pro , mai intai a fost distractie…ptr simon claudiu, L.C Deva, multumim ca suntem uniti si ne ajutati, numai bine!( 100 de l de bere)
                      cu respect kenjiro_sanga, L.C. Deva
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• salut
                        am o problema....
                        am lovit masina...
                        am ramas fara permis..
                        vreau sa o aduc pe casco la Pitesti., unde imi recomandati? la stefanesti sau la dacoserv? sau in alta parte?
                        am far dreapta spart, bara, capota indoita, aripa dreapta inghesuita sub usa....
                        neacordare de prioritate cu accident 6 puncte, 360ron sau 180 in 48h, si 60 zile fara permis(asa scrie la regulament)
                        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Salut.Sincer i-mi pare rau sa aud asta.
                          De service nu stiu ce sa-ti spun(cred ca la stefanesti)-poate ci care au fost cu masinile in service stiu mai bine ca sa-ti spuna.
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• am vb de principiu cu cineva ptr daperom, sa vad ce zic si cei de la omniasig..

Comment

• @Garib1973 cel mai bine la Daperom.Daca vrei te aranjez eu putin pe acolo sa fi bagat in seama.Mi-am facut multi prieteni de cand am lovit masina.

Comment

• mersi fain,la daperom o duc. un nr de tf ceva? sa luam legatura? am vb cu cineva la campulung si tot la daperom m-a "aranjat" si el, i-au spus ca in 2 zile ar fi gata. daca ma incadrez in timp luni ajung la ei. dar zi un pic daca stii, cum sa fac? sa o duc intai la daperom sa imi faca constatare de principiu si cu ea la omniasig, sau la omniasig si apoi la daperom? ca o mai fii ceva si pe sub masina...ea dupa accident se comporta bine, nu trage stinga-dreapta...e ok, atinge roata dreapta un pic in aparatoarea aripi in fata la curbe, usor, ca s-a flambat aripa, se mai vede ceva strimb sub capota deasupra farului, si nu am dat drumul la aer , dar cred ca nu are nimic...nu stiu, ca pe dreapta sunt conductele de aer conditionat...
                                aa. si o sa mai fie o problema, ca pina la regionala imi expira dovada...o sa vad cum fac..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google