Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• noi avem pliante deja facute...poate ca ar trebui putin imbunatatite...adica sa mai adugam o poza cu schita unui logan pe ele....

Comment

• ) Bun rasu' asta asa d dimineata ) Ce sa zic...daca reusesti "sa dai nastere" unui astfel de "pliant" (cum ii zici tu "cu tema Playboy") sa-mi dai si mie un exemplar,sa-l testez si eu p tata si fra ) si daca merge,ramane asa )

Ehh...hai mha Alexutzu1...tu nu stii...noi avem ganduri mari ) cu viitoarele pliante,vrem sa aducem in LCM toate loganurile din Mioveni ) Glumeam :p Vroiam sa zic...ca,daca, tot facem ceva...macar sa fie ceva convingator :|
      Last edited by Danutza WTX; 7 September 2009, 10:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da,asta incerc si eu sa-i explic pe mess....dar nu stiu daca reusesc....
        Noi am mai facut chestia asta cu pliantele in C-lung si....nu prea ne-a iesit.....poate in Mioveni avem noroc....pentru ca aici sunt destui care au auzit de LoganClub...si poate reusim sa-i convingem sa vina la intalniri....

Comment

• renunt la tema playboy pt ca ar treb sa iau treaba mai in serios .... m-am gandit la o idee de pliant ... o poza de grup cu noi cei din lcm la o halba de bere si un pahar de vorba deasupra sa scrie Logan Club Mioveni si pe spate informatiile legate de intalnire ... nr de tel ale organizatorilor si nush ... ce parere aveti ?
          Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

• eeeee......asta suna altfel......ai inceput sa ma uimesti.....;))
            asteptam idei....

Comment

• Ideea e buna,dar te-ai stricat la partea cu numerele de telefon Daca "publici" numerele de telefon ale oragnizatorilor,cei "partial" interesati,nu o sa mai vina nici macar la o intalnire(prima) LCM pentru ca vor suna organizatorii sa intrebe ce si cum . Parerea mea !

Ideea e ok,dar partea cu numerele de telefon...e cam... In primul rand pentru ca cei "partial" interesati nu vor mai veni nici macar la o intalnire LCM (prima)...vor suna oragnizatorii sa intrebe ce si cum,si in al doilea rand pentru ca pliantele nu trebuie sa fie prea detaliate ;) Trebuie lasat un loc "micut" pentru un semn de intrebare,pentru "mica" curiozitate ... :p

scuzati clona primului mesaj ... din greseala
              Last edited by Danutza WTX; 7 September 2009, 11:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu cred ca e o idee atat de rea dar ramane de discutat

Comment

• Eu zic sa scriem pe pliante logan club liniute in fiecare noapte drifturi invarteli incolaceli curse reising sa vedeti cum se strang toti)).Si la sfarsit punem intrebarea cheie:Ne dam ?.Hai si tu cu noi.
                  AG 16 Y M A

Comment

• Al!n...ideea ta chiar e tare...dar nu cu as ade multe detalii "in fiecare noapte driftrui,curse,invarteli....."scriem doar ca se mai tin si liniute din cand in cand....si faza de la sfarsit cu "Ne dam? hai si tu cu noi.".....o scriem ca e belea...

Comment

• da ) si or sa vina 10 logane noi de politie :P

sincer mie unu mi-a crescut sufletul cand am citit "in fiecare noapte drifturi invarteli incolaceli curse reising" cred ca chiar ar merge
                      Last edited by Zyxyz; 7 September 2009, 13:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am zis la gluma....nu cred ca e o idee prea buna,putem sa scriem ceva de liniute dar mai discret scriem un text in care sa se subanteleaga faza cu liniutele.Si pe fundalu pliantului putem pune pun logan care face burn sau eu stiu...
                        Daca vreti incerc sa fac eu ceva in photoshop..dar ziceti voi textul ca eu nu ma princep la compuneri)
                        Last edited by al!n; 7 September 2009, 13:07.
                        AG 16 Y M A

Comment

• parca am fi pe vremea lu ceasca si facem manifeste )

Comment

• ceva de genu....si in spatiu alb scriem textu...
                            Attached Files
                            AG 16 Y M A

Comment

• mie imi palce ideea lui alin putem scrie sus pe negru Logan Club Mioveni ... pe alb cum a zis textul ...

Comment

• pai nu....negru ala reprezinta spatiu nul adica fluturashu e doar poza si spatiu alb.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google