Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi place ideea ta Alin

Comment

• baieti sa nu uitam sa trecem cu pliantele si pe langa sectia de politie ) de retinut:si ei,saracii,au loganuri )

imi place ideea lui al!n :x
      Last edited by Danutza WTX; 7 September 2009, 16:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si mie imi place ideea meaX )))
        AG 16 Y M A

Comment

• ...cei de la Sibiu au mai experimentat asa ceva...flyere colorate...sa ii intrebati eventual de efect asupra potentialilor membrii.Ele sigur or sa placa cui le va citi insa mai trebuie sa si convinga.
          Exemplu:

Comment

• ca bine zici (nea) viorelu' :p

Comment

• ne mai intalnim diseara la bere pt text?
              Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

• normal..sa vezi ce texte iese dupa 3 beri incolo))))))))))))))
                AG 16 Y M A

Comment

• Baieti,daca aveti ganduri d'astea "serioase" (de la 3 beri in sus) ... eu ... nu-mi vad rostul printre voi ) asta seara nu consum alcool )

Comment

• ))) creativi creativi ..dar prea mult alcool parca faceti pliante pentru asociatzia loganistilor alcoolici anonimi))) .... nu uitatzi ca nu ii chemati nici sa le datzi de baut nici la ilegalitatzi ca o intalnire terminata cu girofare ....mmm parca nu da bine si e posibil sa le anuleze pe restu ..... mai buna e una terminata cu gratarel ca cea de vineri si ilegalitatzi asa ... discrete (se stiu ei )
                    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                    prost.

Comment

• dap deacord cu dl. DISSSEL

Comment

• Ma,ideea ar fii buna,insa LoganClub nu reprezinta liniutze,burnout sau ceva asemanator!!!Or sa vina toti si vor vedea ca nu e chiar asa!!!;)Atunci ce faceti??Sau va apucati de asa ceva???La intralniri va dati!!!!
                        sigpic

Comment

• Eu in postu ala am scris la gluma..Si pe fluturash nu vad ce ar fi rau daca am pune poza cu loganu care face burn.
                          AG 16 Y M A

Comment

• Salut.Care mai aveti poze cu voi si masina din dotare?Am nevoie pt. a face un mic montaj cu fiecare membru LCmioveni si LCpitesti(se ocupa ei de asta) ,deci repet care dintre voi dispuneti de poze care va avantajeaza sa-mi-le trimiteti pt. a putea realiza montajul.
                            Va multumesc.
                            Numai bine si astept materialul.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• aline nu stiu catzi or sa priceapa ...
                              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                              prost.

Comment

• eu nu ma mai implic in fluturas pt ca ideile nu-mi sunt apreciate ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google