imi place ideea ta Alin
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
...cei de la Sibiu au mai experimentat asa ceva...flyere colorate...sa ii intrebati eventual de efect asupra potentialilor membrii.Ele sigur or sa placa cui le va citi insa mai trebuie sa si convinga.
Exemplu:
Comment
-
-
))) creativi creativi ..dar prea mult alcool parca faceti pliante pentru asociatzia loganistilor alcoolici anonimi))) .... nu uitatzi ca nu ii chemati nici sa le datzi de baut nici la ilegalitatzi ca o intalnire terminata cu girofare ....mmm parca nu da bine si e posibil sa le anuleze pe restu ..... mai buna e una terminata cu gratarel ca cea de vineri si ilegalitatzi asa ... discrete (se stiu ei )Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Eu in postu ala am scris la gluma..Si pe fluturash nu vad ce ar fi rau daca am pune poza cu loganu care face burn.
Comment
-
Salut.Care mai aveti poze cu voi si masina din dotare?Am nevoie pt. a face un mic montaj cu fiecare membru LCmioveni si LCpitesti(se ocupa ei de asta) ,deci repet care dintre voi dispuneti de poze care va avantajeaza sa-mi-le trimiteti pt. a putea realiza montajul.
Va multumesc.
Numai bine si astept materialul.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment