.....ce de doritori...nu stiu cum o sa incapem pe autostrada
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Hai zyzule strange din b*** si mergi ca e rost de liniute pe acolo )
Baietii..hai sa incercam sa facem si noi ceva bun,ca tot se apropie sarbatorile.Am citit pe la cei din bucuresti si am dat de asta http://www.loganclub.ro/forum/campan...ii-t14251.html .Impreuna cu cei din pitesti am vrea sa contribuim si noi cu ceva,sunt copii neajutorati,fara parinti,rude,prieteni apropiati.Uitati-va si voi la pozele alea si la filmulete si veti intelege.
Comment
-
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
salutare colegi, sper ca am postat bine pe acest thread, daca nu imi cer scuze. Vreau sa va intreb daca ma poate ajuta vreunul dintre voi cu niste ochi de pisica pentru o bara spate de ph2 mai ieftin decat la reprezentanta, stiu ca acolo la voi e sediul central.
va multumescsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
mai vb si voi pe threadul asta ... ultima postare din 20 noiembrie ...
Cum sa ne protejam masina iarna impotriva inghetului , zapezii si eu mai stiu ce ?
Ca de dimineata am fost sa dau aia 30 de centimetri de zapada jos de pe masia doar ca sa aflu ca sub era un strat mic de geatza . Cunoasteti niste spreiuri care "pas pas" si se topeste zapada ca sa nu o zgarii prin alte metode?Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !
Comment
-
La Multi Ani!!!!!!!!!
Logan Club Romania
Numai bine.Last edited by KaTaLyn; 31 December 2009, 20:31.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Gata tu repede,poti modifica tu sau trebuie sa rog un moderator sa-mi modofice greseala?
Poate alex.
Numai bine.
Si de ce nu,poate fac astia de la Dacia un nou model LOCanUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment