cine mai vrea omologari de folie lumar sa ma anunte mai multe detalii duminica la intalnire....
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
le dau raspuns celor care m-au intrebat de ce m-am suparat:bai fratilor..voi nu vedeti ca loganclub mioveni s-a transformat intr-o caterinca de club?toti care vin acolo,vin la misto,altiii vin doar ca sa isi vada masina pozata pe internet..nu mai e unul care sa zica' 'hai sa fac si eu ceva pentru clubul asta''.vine vremea sa facem pregatirile pentru regionala.cine se mai baga sa alerge pentru pregatiri-niciunul-pentru ca nu suntem uniti..asa cum a zis si razvan-''vin la intalniri si se formeasa bisericute unde se aud numai barfe despre celalalt grup''.nu se poate asa ceva..de aceea am ales sa ma retrag din club..cel putin pana va redeveni ce a fost odata..ramas bun!!sigpic
Comment
-
nu a zis nimeni ca nu ne simtim bine cu cat suntem mai multi,dar asa cum ti-am zis vin multi la caterinca si sa rada de cei carora chiar le pasa(daca vreti un exemplu pot sa va dau)..nu zice nimeni sa nu se grupeze cate 3,4,5 cati vor ei,dar sa o faca intr-un mod civilizat nu sa rada unu de altu..sau sa barfeasca..aduti aminte cand eram 3-4 masini..auzeai vreo barfa de unu ,altu??eu nu credLast edited by marius-MSY; 6 April 2011, 20:21.sigpic
Comment
-
nu am nimic cu nimeni dar eu unul ii dau dreptate lui Marius....
Marius eu unul zic sa nu renunti asa usor la postul tau si sa ne strangem duminica sa discutam toti membri logan club mioveni fata in fata tot ce are fiecare de spus si sa nu se mai formeze bisericute pe la colturi (parerea mea)....
Comment
Comment