Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) pai cu bicla cred ca nu mai vin ca sunt cam lenes si e cam frig ...... Poate vin ba cu unu cu masina ba cu pejosu ;) )

Comment

• Nu te lasa KTL sa vi pe jos...

Comment

• Pai dc ? ) ma ia careva cu masina ....... ;) cu pejosu nu o sa in niciodata ;) ) .....

P.S raspunde la intrebare ;) )

Comment

• Are el grija ca si tu sa vi cu masina...Nu il rabda sufletul sa te lase pe jos.

Comment

• ;) ) ok ......

Comment

• In caz contrar iei bicicleta...)

Comment

• ;) sa sti ... Ca pe jos parca mi-e asa ;) ) ...... Cik am facut o teza bunicica ;) ) asa i-a zis profa lu mama ... Diseara o sa zic cat am luat ;)) ;) .... The moment of true ;)

Comment

• Stai linistit ca vine Tweety sa te ia ca nu il rabda pe el sufletu sa te lase sa vii prin frig Asta ca te iei de mine

Comment

• Ar venii bosket sa te ia dar crede-l pierde filmu ''Regina''

Comment

• asa sa fie oare?

Comment

• daca vine Bosketel sa ma ia ii fac rost de episodu pierdut ;) ) ......

Comment

• Eu nu pot sa ratez nici un episod asa ca le vad pe toate la timp

Comment

• Foarte bine Bosket...Altfel te santaja asta mic

Comment

• ;) ) sa sti .... Daca nu ii gaseam ii puneam pe astia de la mn din clasa sa ii povesteasca ca si ei se uita ;)

Comment

• LA MULTI ANI! Ionutz AIC ...Si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google