am creat acest thread ptr. discutzii generale....aici se poate discuta despre orice.....ex:daca ati avut probleme cu militieni, starea drumurilor, probleme cu golanul, revizii, servisuri din judetul nostru, ce vati mai achizitionat pe golan si preturile lor, etc.....orice ca de aceea facut acest thread ptr. discuti generale....si sper sa nu se supere careva si sa ia suturi .....
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by raduprov View Postmai este un thread ceva de genu parca .. daca se poate muta .. :-ssigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by Sooky View PostAstazi eram la poarta 3 cu RAS-ul Si cu ink 2 prieteni..vin gabori si ne intreaba dak facem liniute(noi rasp k nu facem), si au zis k avem 2 min sa plekm, k altfel ne lasa fara certificate...aveau voie?sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by laur_cos View Postsalutare. se apropie revizia de 30 000 de km si am nevoie de ceva sfaturi, pareri. Bujii am luat originale cu 2 electrozi, or fi mai bune? Ulei m-a sfatuit cineva sa caut Elf 5W50, dar nu am gasit pe nicaieri pana acum Stiti careva unde as putea gasi?sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Originally posted by Sooky View PostEu zic tot akolo sa ne intalnim k avem unde face si liniute...dar trebuie sa stea cineva la grup si altcineva la Plus..asha vom fi anunta-ti cand vin GaboriisigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
-
Originally posted by laur_cos View Postam intrebat la tehnodinamic si toate magazinele de pe dumbravei. Am gasit azi la un magazin din mioveni, am dat comanda si in 2 zile il am.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment