Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baieti eu azi am teza cu sb unic la mate ;) ) ....Si tot azi se vor afisa rezultatele la teza de la romana ;)

Comment

• hehehe am luat 8.35 la romana ..... Si la mate presimt ca o sa iau mai mult ;)

Comment

• Succes in continuare!

Comment

• Ms ;) ,...... Lasati ca iau eu peste 9 la mate ;) ) sa imi iau telefon ..... (altu... Ca acu am sony ericsson w660i ...)

Comment

• Da poate ca nu ne intereseaza ce telefon ai u ;)

Comment

• Lasati bai vrajeala si spuneti-mi si mie daca vreunul dintre voi se pricepe la alarme! Bafta!

Comment

• Ehehehe,...... mi-am pus jantele de 7.5/17 cu cauciucuri de 215/45/17 (misto de tot)
                Nu mai stiu care dintre voi zicea de jantele vechi, dar din pacate le-am vandut!Sincer am uitat ca le vroia cineva de la voi!
                Apropo. poate cineva sa-mi dea un pret pentru un "angel eyes " negru partea dreapta?
                Multumesc mult dragilor!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• baieti acum sa ma laut putin ;) ) am luat 9.20 in teza la matematica ;) XX matematician sa ma fac ;) )
                  Last edited by NPoWer; 18 December 2008, 00:23.

Comment

• bravo N...POWER....
                    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• ms ;) si puteam sa iau 9.60 la teza daca eram atent dar data vitoare va promit ca o sa il iau ;)

Comment

• Da poate ca nu ne intereseaza tezele tale ;) ce te lauzi atat ???

Comment

• ) ma laud mah ;) )) ce nu iti cinvine ? :-?

Comment

• Termina-te ma cu impresiile astea ......Nu ma intereseaza chiar deloc notele tale de la teza poti sa iei si 10 ;) si tot nu ma intereseaza;) asa ca pa pa.....
                            Last edited by Bosketel; 19 December 2008, 19:32.

Comment

• Logan Club Tg-Jiu va doreste ca sarbotorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tuturor dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!!!

Comment

• neinteresant n.power

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google