Da mai katalin dar scoti asa la drum intins, normal, dar mixt nu cred ca scazi sub 6,5%!!
Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut.Asta vara cind am fost la mare pe A2 nu am scos decat un 6,5% mers constant la 140km/h.Acum as fi curios sa vad cit scot la drum intins.Acum la probele care le-am facut{forja}am scos undeva la 8%{am resetat calculatorul de bord}Oricum consumul era undeva la 7.3-7,5%.Dar ma pot baza in depasiri ceea ce spunea si KTL.Deci in concluzie sunt multumit de ce poate sa faca YNG-ul.Daca e sa fac consum pot merge mai "lin".Am scos cu YNG-ul si consum de 4,8%.Acum la primul drum mai lung voi merge pt. consum sa vad cit pot scoate.Va salut baieti.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Nu ma intelege-ti gresit consumul de 4,8% l-am scos pina sa remapez YNG-ul.Acum ramane de vazut cit o sa mai scot cu el (remapat).Asta la primul drum mai lung.Poate cind voi merge la tara.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Eu cred ca se merita.Va fi mai nervoasa si va creste si cuplul vei mai avea 7-8cai la herghelie.Te salut.Si bine ai venit printre noi.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
pt- Bogdan 17ee
Ceva cu treaba aia?Astept sa-mi dai de veste.
Salut.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
alex ,kata,multzam de vizita .oricand va astept cu cea mai mare placere.fane.....pe tine te astept la vulcanizare:-p .
p.s.a zis nevasta-mea ca daca ii mai zicetzi buna seara sau saru"mana sa nu mai venitzi, ca nu va mai primeste.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment