Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic ca nu e bine sa publicati pe fluturasi, gen liniute, concursuri ilegale si toate cele. Ca poate ajunge vreun pliant pe la politie si apoi iar vin si sparg intalnirile si poate cine stie se gasesc 2 atunci care vor sa vada care e bun la cumparaturi si se lasa urat apoi daca ii prind. Cel mai bine un fluturas simplu cu gust, sa se spuna exact cu ceea ce se ocupa logan club, ca nu e club de raceri, si de aceea ii sustin afirmatia lui AIC.
    zoom-zoom

Comment

• REPET!
      Salut.Care mai aveti poze cu voi si masina din dotare?Am nevoie pt. a face un mic montaj cu fiecare membru LCmioveni si LCpitesti(se ocupa ei de asta) ,deci repet care dintre voi dispuneti de poze care va avantajeaza sa-mi-le trimiteti pt. a putea realiza montajul.
      Va multumesc.
      Numai bine si astept materialul.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

• Caut sa cumpar un cauciuc nou MONTANA 185/65 R15 sa-mi fac o pereche cine ma poate ajuta , dati un PM.

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
          REPET!
          Salut.Care mai aveti poze cu voi si masina din dotare?Am nevoie pt. a face un mic montaj cu fiecare membru LCmioveni si LCpitesti(se ocupa ei de asta) ,deci repet care dintre voi dispuneti de poze care va avantajeaza sa-mi-le trimiteti pt. a putea realiza montajul.
          Va multumesc.
          Numai bine si astept materialul.

cum stati cu filmuletul....
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• Salut.
            Pai eu am lasat-o balta,deoarece cind am vrut sa fac poze la fiecare,am ramas cu zisul.
            Deci totala indiferenta din partea lor,asa ca pozele care le-am avut primite de la uni dintre ei,sunt la costyn.De filmulet se ocupa costyn.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• salve, aveti cumva in club pe AG-87-ELC, as vrea sa vorbesc cu el sau cu oricine are habar de evacuare dubla, unde gasesc sau daca face cineva?
              Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• 0733959695-Vali de la pilot pitesti,el se ocupa cu evacuarile sau 0722678939 Cosmin coordonator service pilot.
                AG 16 Y M A

Comment

• Multumim baietilor de la LCM pentru ca au indurat in frig alaturi de noi la promovarea clubului
                  + poze
                  prost.

Comment

• Cu mare placere Disssel.La cat mai multe evenimente de genu si poate la anu vor fi mai multe masini din Logan Club la expo.
                    AG 16 Y M A

Comment

• Sa speram...
                      prost.

Comment

• LOL ? O:O

Don't drive faster than your Guardian Angel can fly !

Comment

• aicea trebuie trimise pozele cu masina si userul pentru filmuletul cu membri logan club
                          pana la 10 noiembrie. Cine vrea bineinteles.
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Un vitezist de la mioveni sa ne reprezinte si noua clubul la legale duminica?
                            Zizule....hai tata..., .cozmane...????
                            prost.

Comment

• Nu cred ca se baga nimeni Disssele...noi aici in mioveni avem masini cam stock pe la motor.
                              AG 16 Y M A

Comment

• fane poate....
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google