Intalnire Logan Club Oradea

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E super la 19 pe independentei.Va asteptam cu mare placere pe amandoi.Mai am un set de stickere,daca vreti careva si ...daca nu imi recuperez masina pana vineri..cine ma pescuieste si pe mine?
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

deci ramane la 19 pe Independentei sau subteran la Lotus?is un pic incurcat dar imi convin oricare din locatii,PWR il asteptam si pe GLX era parcat la 3 m in spatele meu si m-am uitat la masinuta, cu gust facuta mai lipsesc jantele aliaj si ii completa, va asteptam si pe voi, Silviu da un mesaj offline pe mess sa stiu sigur unde se tine, aveti grija de voi si fara evenimente rutiere!

Comment

Originally posted by Silviu_MM View Post
        E super la 19 pe independentei.Va asteptam cu mare placere pe amandoi.Mai am un set de stickere,daca vreti careva si ...daca nu imi recuperez masina pana vineri..cine ma pescuieste si pe mine?
        adu-le nenea ca precis ne trebuiesc.

Originally posted by adyxzz View Post
        deci ramane la 19 pe Independentei sau subteran la Lotus?is un pic incurcat dar imi convin oricare din locatii,PWR il asteptam si pe GLX era parcat la 3 m in spatele meu si m-am uitat la masinuta, cu gust facuta mai lipsesc jantele aliaj si ii completa, va asteptam si pe voi, Silviu da un mesaj offline pe mess sa stiu sigur unde se tine, aveti grija de voi si fara evenimente rutiere!
        eu vorbesc de logan gri sobolan si are jante.......12 GLX
        Last edited by PWR; 1 July 2009, 19:04. Reason: Automerged Doublepost
        beat me if you can !!!

Comment

he...sac mi-am recuperat masinuta.Incredibil lucreaza domnii de la Automond,luni la 9:30 le-am lasat masina si azi la 14:00 era gataschimbat+vopsit bara fata,reparat aripa stanga spate + vopsit si vopsit usa stanga spate.

In alta ordine de idei: ne vedem vineri 03.07.2009 Orele 19:00 in parcarea de pe Independentei.Asteptam toti membrii noi cu drag.Daca sunt mai multi de 1 doritor de stickere va rog sa-mi spuneti sa incerc sa fac comanda,poate chiar sa le aduc pe vineri.

Comment

ne vedem peste 2ore )
            "cati santeti?!?"

Comment

A mai trecut o intalnire a LC Oradea si in continuare avem si cateva poze facute de invitatul nostru special de la Timisoara domnul Organizator Zsolt

Concluzia intalnirii ar fi:lume noua,lume buna,pasionata de Logane si mai ales buna dispozitie.Numai bine la toata lumea si asteptam si pe altii.

Juristule unde ai disparut?Te dai lovit?
              Attached Files

Comment

Nu oameni buni dar am fost putin plecat pe la tara.Vineri in schimb sunt prezent sper ca si cu scaunele "noi"
                Off-topic un tinichigiu bun si eftin care sa se bage la neste scaune avem?E vorba de scaune de Opel Astra GSI puse pe furia mea
                Last edited by Juristul2000; 5 July 2009, 17:05. Reason: gramatica

Comment

frumoase pozele.....
                  maine ora 19?
                  ce ziceti?
                  beat me if you can !!!

Comment

Vineri 10.07.2009 orele 19:00 Intalnire LC Oradea.Parcarea Independentei.Va asteptam pe toti si lume noua

Comment

daca cumva se schimba ora sa-mi dea careva un telefon si mie ca nu mai trec pe acasa si nu o sa pot intra pe net

Comment

vinerea asta is absent.....plec din oras.
                        Pe data viitoare ;)
                        "cati santeti?!?"

Comment

sal

salutari, pe mine ma puteti trece prezent vin, bien zis Silviu asteptam, primim lume noua, ''the old boys'' ne vedem acol' , povestim ca avem ce.

Comment

a fost beeton un mini hifi show......
                            beat me if you can !!!

Comment

sal

asa e eu zic ca a fost mai mult decat bine, scuze Hori daca te-am tinut mai mult dar no a trecut timpu' ai vazut si tu, un id de mess daca se poate ca nr de telefon am, apropo am vorbit cu saxo tatii tapan baiet ai avut dreptate,cu stima!

Comment

baieti ce ziceti mutam vineri intalnirea in felix?domnul TopCat de la Botosani vine la felix.si m-am gandit ca ar fi frumos sa facem intalnirea acolo ca sa poata veni si el,in conditiile in care el vine de pe drum si sa nu-l plimbam pana in oradea.asa putem sta si la o cafea/bere/suc pe o terasa.ce ziceti?

tot io aci ma bag in seama...din cauza unei mici probleme tehnice(sedinta la lucru) nu voi putea ajunge la intalnire vineri.nu stiu la cat o sa scap de la sedinta si nu vreau sa va plimb pe drumuri.sambata dimineata(asa cu noaptea in cap la 10:00) ar fi cineva dispus?sau ramane pe vineri si ne vedem peste 3 sapt?
                                Last edited by Silviu_MM; 13 July 2009, 14:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google