maine sper sa vin si eu....
Intalnire Logan Club Oradea
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut baieti Incepand de maine O sa stau vreo 10 zile la Baile Felix, daca va strangeti multi poate va vizitez si eu
Voi unde va intalniti? Lasati un nr ceva 0767483295 e al meu.
Cu ea o sa fiu prezent, deci daca ma vedeti dati un apel
Stima !Attached Filessigpic
!
Comment
-
In sfarsit am ajuns acasa in urma obositorului drum cu trenul
Vreau sa spun ca a fost foarte bine la voi la Oradea si as reveni cu cea mai mare placere de cate ori se va ivi ocazia.
Va multumesc ca m-ati primit la mica intalnire saptamanala...si cum am promis...o sa incarc pozele acelea putine pe care le-am facut
Numai bine!Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
sal
eu nu o sa pot sa fiu azi la intalnire vdmihai silviu nu mai e organizator a vandut masina, nu avem organizator dupa cum se si vede din intalniri, mai lasa un mesaj aici pe thread nu stiu care o sa fie la intalnire ea se tine la ora 19.00 in parcarea Independentei,
Comment
-
Salutare Logan Club Nagyvárad
... din data de 04 august (seara) sunt in Oradea... pana pe 09 august (dupa amiaza) ... am cazare asigurata la Hotel Living In, str. Facliei nr. 2A
Daca aveti vreo intalnire intre 05 si 08 august a Clubului Logan Oradea, as fi bucuros sa ma alatur si eu cu negrutza mea.
... 0744.898.595. search_me71
Logan.jpgIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
faceti un poll si votati alt organizator , sau mai bine mergeti la o intalnire si cadeti de acord pe cine puneti organizator .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment