If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai sa vedem cati am fi si in oradea ca din cate se pare suntem cam singurii care nu facem intalniri si nici nu ne stim.Desi l-am vazut pe unu intr-o zi cu stickere si cred ca era N'asu.Totusi ...cati suntem?
LE: Daca n-am postat unde trebuie rog un moderator sa-l mute si-i multumesc in avans.
Da ai postat gresit trebuia la calatorii si intalniri membrii.. si vad ca nu prea este lumea activa.. pe acolo pe la voi aveti... patru tuningu care.. face ravagii
arunca-ti-l careva va rog unde trebuia sa postez sau mai bine stergeti-l ca la ce oameni p'aici si care sunt nu se dau de gol.Se tem probabil sa nu afle aia de la patru tuning ,vorba lu keanu, si sa-i dea afara de la ei.Shame on you PEOPLE.SHAME ON YOU!
Boss noi nu avem club pe acia, da poate nu e tarziu sa facem.Desi vad ca noi oradenii ne adunam mai greu la manifestari din acestea, vorbesc din experienta.
pai eu ce zic?de asta am facut topicul .Sa ne stim care suntem sa punem si noi din cand in cand de-o intalnire,una alta...ca incet incet se face clubul.si mai ales la cate logan-uri sunt pe aici prin oras odata facem gasca serioasa
Da mai Silviu asa ii nu ar fi rau daca am vedea cati suntem mai trebuie sa ne uitam si noi si in alte locuri Arad,Timis etc.nu cred ca in Oradea nu sunt fani Logan,iar de locuri nu ducem lipsa....sa incepem macar astia mai oldies de pe forum
pai cel mai oldies e juristul...sau ma rog eu oi fi cel mai oldies dar el e mai activhai ca mai vedem poate dau si de N'asu si daca suntem macar 4 punem de-o intalnire,ce ziceti?
Pai haideti si faci si la oradea intalniri.. poate ne pregatiti ceva frumos la anul cand venim la felix oricum logane sunt destul mai ales dinalea cu Taxi Tuning))
uite ca a fost si prima intalnire oficiala..din pacate inca suntem putini,doar 3 la numar desi ni s-au alaturat cativa membrii dacia club.Stickerele sunt pe drum si o sa avem cu OradeaPe aceasta cale vreau sa le multumesc lui cristi(streulea) si zsolt
uite ca au ajuns si stickerele la oradea.Multumiri inca odata lui zsolt pentru efort;) pentru cea de a 2-a intalnire Logan Club Oradea propun data de 12.06.2009 Orele 18
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment