salutari ce a mai fost dupa ce am plecat s-a mers la suc? ceva interesant, nou?
Intalnire Logan Club Oradea
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
da discutii despre una alta,idei,sfaturi chestii obisnuite.Vineri ne vedem domnilor?
Comment
-
Domnilor o mica problemuta.NU se mai poate face intalnirea in centru ca e stiu eu ce festival.In cursul zilei de azi ve-ti primi un sms cu ora si locul intalnirii.Numai bine
Comment
-
Uite ca a mai trecut o intalnire.Una dintre cele mai faine intalniri pot sa spun.Am facut turul orasului in coloana de se uita lumea dupa noi ca la avioane.Un pic de reclama asa mascata pentru Logan ClubNe vedem saptamana viitoare
Comment
-
-
daaaaa a fost fain, dupa ce ati plecat adi si silviu or venit niste tipe, ne-am legat de ele si uite asa am stat cu bogdi si cu fetele pana pe la 11 apoi in drum spre casa i-am dat vreo2 masini la un astra scurt 1.7 dti 16v apoi m-am legat de Bogdi si am facut orasul varza.........beat me if you can !!!
Comment
-
uite si pozele sa nu plange lumea dupe ele.deci asa horia...daca stiam...
Comment
-
Baietii vineri facem ceva?Eu zic sa fie de la 20:00 tot la Ciuperca ca e chiar fain acolo si e aer curat
Comment
-
Lume lume....modificari majore pe aci in sat...intalnire JOI 03.09.2009 Orele 18:00 Intalnire Logan Club Oradea la Ciuperca.Va asteptam pe toti.Nu mancam pe nimeni!
Comment
Comment