Discutii Oradea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi domnu mersi

Comment

• hehehe
      xxj-ul s-a dotat acuma cu 2 jaluzele laterale... dragute cei drept...am vazut deja la toti taximetristi asa ceva ....'mega drive'
      da mna nu prea imi plac mie foliile in mod deoasebit dar jaluzelel is ok
      duminica o sa le puteti vedea cum sta pe golanel
      au fost eftine 7.59 lei luate din standul de auto din real ogorului....
      acuma mai vreau si eu o cotiera...

Comment

• csabi78 la cati km sa rupt cureaua ??
        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Originally posted by bh-13-xxj View Post
          hehehe
          xxj-ul s-a dotat acuma cu 2 jaluzele laterale... dragute cei drept...am vazut deja la toti taximetristi asa ceva ....'mega drive'
          da mna nu prea imi plac mie foliile in mod deoasebit dar jaluzelel is ok
          duminica o sa le puteti vedea cum sta pe golanel
          au fost eftine 7.59 lei luate din standul de auto din real ogorului....
          acuma mai vreau si eu o cotiera...
          xxj- Ce cotiera iti iei? am avut un coleg care si cumparat din piata si scunele nu mergeau bine respectiv sau rupt la prima fortare.

Comment

• baieti cautati cu atentie la cotiere si numai pe probate..ca nu se potrivesc toate astea "universale".
            Pretorian...pe la intalniri nu te-ar interesa sa vii?
            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• coiera

Originally posted by Pretorian View Post
              xxj- Ce cotiera iti iei? am avut un coleg care si cumparat din piata si scunele nu mergeau bine respectiv sau rupt la prima fortare.

mai sincer inca nu m-am gandit de unde sa achizitionez, inca nu am intrat in asa zisa febra de cautare, asta e acuma pe lista si va urma sa cumpar si eu...
              pana at. mai trebe luat un salar sau avans vad eu...
              Pai uite cum zicea si silviu hai pe la intalniri si ne mai sfatuim cu staff-ul de aici live si gasim de unde sa luam chesti bune si poate si ieftine...

apropo lume...
              plasa de portbagaj nu stie nimeni la ce pret se invarte,
              plasa in care iti pui chestiile ce le ai in portbagaj ca sa nu iti fuga in toate partile, si plasa aia se 'agata' in portbagaj ...
              acuma o alta intrebare, eu ce am gasit la real ca si plasa pt portbagaj, ii si la oferta 14.99, dar nu scrie pt ce tip de masina ar fi buna iti da doar lungimea, care e 1m pe 60 cm
              cei cunoscatori ai portbagajului, ca lungime s-ar potrivi plasa asata la noi in golane ?!
              si hai sa va mai bat capu cu ceva, aseara am vazut eftin eftin zic eu, in catalog la selgros 17.99 covoras antiderapant pt portbagaj, interesanta scula zic eu, nu sria dimensiuni, dar am trimis pe cineva acolo cand o avea vreme sa vada dimensiuni si daca merita luata, plus ca am vazut ca aveao ceva oferte pt gume debica la 144.99 bucata 185/65/R15
              Cam atata deocamdata, daca stie at cineva marimea la portbagaj sa ne info, ca poate nu sunt singuru care nu as aprecia portbagajul din pct de vedere ochiometric

Pa-pa-pa
              Last edited by bh-13-xxj; 19 May 2010, 13:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by alex_alex4686 View Post
                csabi78 la cati km sa rupt cureaua ??
                la bord am peste 196000 dar cu cureaua asta am facut 64000

Comment

• si inafara de problema asta cu cureaua de distibutie ai mai avut ceva probleme pana la kilometri astia?

Comment

• am avut probleme cu injectoarele la 61000km.am fost la Timisoara cu ele la reparat si de atunci cu motorul nu am mai avut probleme

la 160000km s-a distrus fulia de pe alternator,si de la 125000 tot schimb piesele la directie la EN GROS.Nu mai stiu,chiar asa gunoaie-s piesele astea sau eu nu am noroc la ele,ce ziceti?Am schimbat pivotii de fabrica la 136000 si alea noi dupa 20000 aveau joc mai mare ca si alea scoase[ci ca erau de uzina,asa zicea in magazin].Cu capetele de bara am patit la fel.Nu mai stiu de unde sa cumpar piese.Stiti un magazin bun?
                    Last edited by csabi78; 22 May 2010, 23:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ce parere aveti despre magazinul de pe Xenopol nr.5?cum sunt preturile in comparatie cu alte magazine?dupa parerea mea cel mai bun magazin din oradea

Comment

• e ok magazinul,are destul de multe chestii pe acolosi la preturi bune
                        senco te asteptam duminica si pe la intalniri

Comment

• trec si eu pe acolo cred ca chiar maine.mersi oricum pt info.

Comment

• stie careva de unde imi pot cumpara tubulatura pentru un filtru sport?sau mai bine...un kit de admisie?

Comment

• incearca pe[/URL]oganshop.ro[/url] sau la baietii de la dacia shop, sau mai vezi din parteneri logan club care au poate la preturi mai bune pentru membrii.gasesti partenerii aici
                              citeste si asta :
                              admisie inox
                              Last edited by Silviu_MM; 28 May 2010, 15:45.

Comment

• waterless

interesanta treba... am comandat niste soluti deastea...vin luni ... curios cum se descurca...
                                Este posibil ca acest domeniu să fie de vânzare!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google