da? da cum nu te-o vazut?)
Discutii Oradea
Collapse
X
-
ady ne pare bine sa te vedemmerg masinile mai incet acuma ca e criaz si a crescut pretu la motorina/benzina
Comment
-
salut
buna din nou va salut pe toti ma interseaza cum si cu cat as putea pune un AC pe golan Silviu sau ceilalti daca stiu cumva, astept raspuns pe PM, apropo cat e pretul pe litru de motorina aici ii cam 1.10 E in IT si FR ii cam scump 1.32E aprox. Ideea e ca daca o sa lucrez as vrea sa vin in tara si pun ACu ca mori fara el, multumesc anticipat sper sa pot sa fac ceva ca fara el morrrrr.....
Comment
-
buna tuturor
@adyxzz... acum recent am fost la verificat cu masina si asa din curiozitate am intrebat si eu cam cat ar costa un AC. Mi s-a spus ca in jur de vreo 500E, dar a mai zis ca daca nu e luata din fabrica cu AC nu se merita deoarece trebuie adaugate tot felu de "conducte" inca un radiator si lista continua.. asa ca trebuie sa suportam in continuare caldura
Comment
-
si ce mai ziceti voi baieti?bine sanatosi sau nu va dati pe net la ore dinastea matinale?
Comment
-
uite asta e ora matinala....12:45 pt mine...
vai firar ca tre sa ma spal sa ma preg ca ma asteapta munca ... de la 15:00
apropo... ca mie stomacul cam gol
ce ziceti pana mai avem asa vreme faina sa facem si noi ceva constructiv... adica un bogracs sau gratar... sau chiar o mini vacanta la munte de vre-o 2-3 zile acuma depinde cum avem si facem rost de timp...
ia hai ca am gasit un subiect de discutat... ne bagam sa facem si noi ceva constructiv... ?!
Comment
-
pfuu cand e vorba de distractie is primu
singura problema e ca weekendul acesta sunt plecat din zona..si nu stiu daca mai prindem vreme buna,dar daca prindem am putea iesi duminica viitoare sa facem o intalneala la gratar pe undeva pe langa oradea.
restu pareri,ceva?
Comment
Comment