Discutii Oradea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mie mi-ar placea farurile cu day line.
    sunt bune?si-a montat cineva pe masina?
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• sal

salutare colegi de forum.
      Eu am avut o pereche de faruri ca si in primul link, modificate pana unde am putut leduri Nichia, becuri Philips H1 cu 30% mai multa lumina, DAR sunt varza fata de originale, doar aspectul te poate castiga, lumina bate slab, anapoda, cam in copaci, deci bani dati in plop. Despre camere luna noiembrie si poate si decembrie nu stiu ,nu trebuie sa ne facem probleme, anul viitor........cred ca pazea. Despre CB doar maine daca o sa stiu mai multe, ma duc sa imi las masina la vopsit, reconditionari bah da mai veniti fratilor si pe la intalniri ca doar nu ii zapada si blocate strazile, altfel stima! la toti.

ajutati-ma ce naiba de numere preferentiale sa-mi pun astept pareri, pertinente,merci.
      Last edited by adyxzz; 17 November 2010, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• BH 83 JEG/JAF
        BH 83 XZZ
        BH 83 LOG
        BH 83 FUK
        BH 83 RAU (rău)
        BH 83 MAD (TOT RĂU)
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

• Bh-83-ADY
          bh-15-DCI
          bh-69-BUN

Comment

• sal

merci pentru numere ....... mai vreau

Comment

• cristi_alex,xxj si restu care vreti prostioare: nu dati banii pe prostii luati lupe la copii(golane)
              mai pe lung-scurt: nu cumparati megadrive`uri si tampenii de audi look si alte avioane.sunt si aici pe forum 1 sau 2 topicuri legate de farurile dayline(apropo in loc de divaimpex uitati-va si pe www.alfaromtrans.ro , poate e mai bun pretu,zic si eu asa ).Luati lupe daca vreti o schimbare ,lupe care se pun in far ,sau streetstorm`uri.

P.S: tavi83,Gozmin, cristi_alex si restu care stati ascunsi va asteptam si la intalniri .Promitem sa nu muscam pe nimeni)
              O seara faina
              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Bh83LCO (logan club oradea)

Bh83LGN

sau ce iti place tie pana la urma ))

Ca a venit vorba de numere de inmatriculare hai sa ne cunoastem si noi dupa numere daca la intalniri nu ,sa ne cunoastem in trafic

Eu am BH 94 DNI
                Last edited by logan_bihor; 18 November 2010, 18:46. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• Bh 25 pia (salonta)

Comment

• bh 12 szi

am fost duminica trecuta la lotus da nu m-am uitat pe forum si am fost la 19.

Sper sa ne vedem duminica viitoare.

Comment

• sper sa fim macar cati am fost duminica;) (BH 17 KTA)

Comment

• sal

da mah ar fi bine sa fim mai multi ca nu muscam cum zicea Silviu, eu am
                        B-74-UXD, cred ca pana saptamana viitoare, asa ca mai bagati nr de inmatriculare pentru mine sa stiu din ce aleg.

cine mai e nou din LGO
                        Last edited by adyxzz; 19 November 2010, 00:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Eu am un logan alb cu nr BH-83-TAV

Am si eu o intrebare...Unde va reparati voi masinile?inafara de reprezentanta.
                          Eu pana acuma mergeam pe decebal,vizavi de OMV....Bosch service,dar am ajuns sa nu mai fiu asa de multumit de lucrarile pe care le fac la masina.Au si angajat ceva mecanici tineri pe acolo care am impresia ca nu se prea pricep in ale mecanicii.Am fost zilele trecute sa imi schimb distributia acolo si am ramas cu un sunet ciudat la motor ....se aude ca si cum ar freca ceva pe acole pe la distributie.Cand i-am spus la mecanic ca ceva nu e in regula cu sunetu ala, a spus ca nu e de la distributie ce de la motor...dar foarte ciudat ca inainte nu facea asa.Asa ca aveti grije pe mana cui dati masinile ca multi sunt habarnisti
                          Last edited by tavi83; 19 November 2010, 10:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• BH-17-BOC )

ady incearca si tu d`astea:
                            BH-xx-LOL
                            -STF
                            -SMS
                            -OMFG )
                            ca se poarta
                            Last edited by BIG; 19 November 2010, 21:27.
                            "cati santeti?!?"

Comment

• MM-21-TEX aici la postimposibil de nerecunoscut in trafic..e ala cu proiectoare sparte
                              tavi83 hai duminica la intalniri si mai schimbam pareri poate-ti gasim si tie un mecanic sa fii multumit
                              adi iti zic eu cel mai bine e sa-ti iei ce vine la rand.lasa-le de personalizatenu de alta dar pana te hotarasti care vrei iti expira astea si ramai fara masina)
                              http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• ma prezint

BH-13-XXJ si Pavel ma numesc sau simplu Poly

usor si eu de recunoscut paci in Oradhy... cu pragu` dr frecat bine...
                                cand vroiam sa ma duc si eu la o intrunire in parcarea de pe Independentei... nu vazui un stalput... si mna l-am frecat....
                                Tre` facut urgent ... poate duminica daca ajung dati si mie un mecanic ce sa ma scoata din impas...
                                apropo cati din voi ati trecut pe sezon rece...mai are rost sa astept frigul sa pot sa ma echip si eu cu "bocanci" la masina ?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google