If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu ai ce sa schimbi e sonda, costa vreo 50 ron daca nu e masina inca in garantie.Daca mai este atunci.....mare noroc, daca nu , nu e un capat de tara.
Am revenit ) loganul a bagat 2300 km cu un consum mediu de 6.7 si viteza medie de 84 km/ora.O seara faina
fratilor voi ce stiti de xenoane ma pot ''claxona'' militienii daca plec in Spania am auzit ca pot incasa vreo 2000 de euroi e adevarat,pareri impresii astept,
voi de care boxe ve-ati monta in spate ovale, rotunde de 16,5 sau 20cm oricum se poate vb nu ca nu e offtopic aici,
Last edited by adyxzz; 1 July 2009, 21:22.
Reason: Automerged Doublepost
@adyxzz : ai grija pe autostrada cu xenoane fara spalator de faruri.
@vyp75: sigla nu avem din pacate suntem un club mai nou si inca mic si amarat,dar ne facem noi mari
Silviu eu de cand circul prin "lume" (Romania,Serbia, Macedonia,Grecia, Ungaria, Croatia, Slovenia, Italia) cu xenon nimeni si repet nimeni nu s-a legat de masina.Nu te opreste nici naiba daca nu incalci reguli de circulatie ( limitele de viteza in speta si ai ghinion sa fie radar), cred ca strainii nu au auzit inca despre "controlul de rutina"
Sa-ti iei matrita si drumuri bune
am terminat cu revizia de 60.000 azi
Schimbat asa:
-curea distributie+rola
-curea accesorii AC/DA+rola
-bujii
-filtru aer
-filtru ulei+schimb ulei
-curatat senzoru de turatie+o deprafuire pe la incheieturi
nu am facuto in reprezentanta... (n`am innebunit) la reprez imi cerea 14milioane, unde am facuto eu... ma costat 750ron cu piese de origine "reno". Iar in mecanic am incredere deplina (lucreaza la service dacia), daca nici astia nu se pricep la ele... dumnezeu cu mila.
deci...GLX`u e cam lenes sau iesise la plimbarel-am vazut ieri(sper ca nu l-am confundat) pe iuliu maniu pe langa parcu 1 dec...nu stiu daca a apucat sa ma vada da am trecut cam "incet" pe langa el
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment