BIG nu ti-a murit motorul din cauza resoftarii?
Discutii Oradea
Collapse
X
-
silviu_mm i-am zis sa puna bujia in fise si sa o puna catre fier si careva sa dea la automat sa vada daca scanteieste .....imposibil toate 4 sa pice odata acolo poate fi din bobina daca nu da scantee,doar e bezina si al cea ami mica scante se aprinde....dupa cate stiu eu:|
Domnu BIG cum stai cu utilajul ai rezolvat ceva?
Comment
-
Salut.
In perioada 28-29 decembrie voi fi in Oradea. Daca sunt doritori, dati un semn sa vin pregatit.
Mai multe detalii: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=405Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.
Comment
-
Update!!!
Am fost azi la mecanic sa vad ce a mai facut cu masina. Si ea se prezinta in felul urmator: DSC00719.jpg
DSC00711.jpg
DSC00162.jpg
DSC00704.jpg
DSC00707.jpg
DSC00705.jpg
Toate supapele imi sunt indoite..... pe maine a zis ca mi`o termina."cati santeti?!?"
Comment
-
Aiii de puşca mea.
Deci n-o fost de la siguranţă ....
Şi când te gândeşti că eu nu am schimbat cureaua şi am 5 ani jumate şi 50 k km.
No, apoi îmi pare rău.
Numai bine.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
@big- dude sry de intamplare stii ca daca putem ajuta cu ceva cu cea mai mare placere,da-ne numa de stire
@Gozmin - nu te juca cu distributia,se schimba la 4 ani sau 60/90.000km.,....
vb lui big-un c... de curea iti face terci in motor.schimba-o cat de repede sau macar du-te cu ea la un mecanic priceput sa se uite la ea sa vada cat e de uzata...parerea mea.
Baietile..duminica be there...ca se lasa cu balamuc
Comment
Comment