am baut frate ) vin deala bun:P
Discutii Oradea
Collapse
X
-
traieste boc-u nai frica :P inca pe sistemLast edited by logan_bihor; 22 December 2010, 12:49.
Comment
-
moama un pic nu-s cu ochii pe ovi si deja va faceti de cap p`aci
@BIG- nu invata ma copii sa bea,ca daca-l prind ai lui da vina pe tine ca tu l-ai fortat
@pavel- teoretic inca e lavabila oferta,oricum da-mi un telefon intr-o dupa-masa(dupa ora 17:00) cand poti si tu sa povestim ca e mai complexa treaba
@logan_bihor & @BIG - shame on you...beti fara noi si ne mai faceti si in ciudada frumos ii ashe? big-ule tre sa uzi masina la anu
sa iti traiasca boc`u si ai grija la distributie
Comment
-
is liberr pana vinerii asa ca nui stress) si daca ma prinde zic ca am sarbatorit ca am intrat in vacanta de iarna)))))
dara cu varu am baut nu cu un dusman nui ase bigule?Last edited by logan_bihor; 22 December 2010, 16:54.
Comment
-
nu`s obisnuit cu atata lume activa pe forumu asta )) Se pare ca se aduna lume buna si la Oradea
P.S: vere te sustin in tot ce zici ))
P.S2: pe mine porcu ma pomenit grozav.... asa mi`a stat in gat ca 2zile n`am mai fo bun de nimic, din cauza lui am ratat si intalnirea"cati santeti?!?"
Comment
-
porcu ii taiat ... mai am oleaca din el de mancat nu mult /.../ poate am sa gust si eu o tzara de vin. am si eu calalau acasa dar nu prea imi face cu ;) . dar inschimb sunt pregatit cu multa bere non alcoholic...
si in rest gasesc eu ceva de facut de craciun...dupa anu nou in 1 ian 2011 dam o fuga cu gasca la o pestereala asa mica de inceput de an...
Comment
Comment