Discutii Oradea
Collapse
X
-
vreau sa ma ajutati in urmatoarea "problema":
am gasit intr-un VAN ridicat de firma de leasing mai multe acte ale utilizatorului anterior: permis de conducere, c.i., legitimatii acces pentru Metro, Selgros, Bricostore si un card Romstal.
Datele titularului:
Gligan Vasile, str. iuliu maniu nr 14, oradea, bihor.
Daca puteti merge unul din voi sa-l contactati pentru a-i trimite actele (poate nu mai este valabila adresa de domiciliu) sau poate doreste sa le depun eu la politia din craiova si sa le ridice de la evidenta populatiei oradea etc.
0720700592 este nr meu de telefon.
multumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by chroma View Postvreau sa ma ajutati in urmatoarea "problema":
am gasit intr-un VAN ridicat de firma de leasing mai multe acte ale utilizatorului anterior: permis de conducere, c.i., legitimatii acces pentru Metro, Selgros, Bricostore si un card Romstal.
Datele titularului:
Gligan Vasile, str. iuliu maniu nr 14, oradea, bihor.
Daca puteti merge unul din voi sa-l contactati pentru a-i trimite actele (poate nu mai este valabila adresa de domiciliu) sau poate doreste sa le depun eu la politia din craiova si sa le ridice de la evidenta populatiei oradea etc.
0720700592 este nr meu de telefon.
multumesc anticipat.
Comment
-
hai sa vedem si ceva "inteligent"
(oricum crd ca ati vazut toti clipul asta dar merita revazut)
10 droguri pe care sa nu le iei la volan
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
@ si referitor de "uratenia" din clip ...
ia ma jos un remix a aceleasi mel si clipul putin mai explicit decat primul
enjoy
Comment
-
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
-
"cati santeti?!?"
Comment
-
"cati santeti?!?"
Comment
Comment