If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut. trebuie sa fac schimbu de uleiul la masina. am
165 000km. ce fel de ulei imi recomanditi sa bag acum? din cati in cati km trebuie schimbat ulei de transmisie din cutie? motorul e pe benzina 1.4MPI.
din cate stiu eu uleiul din cutia de viteze nu se schimba.... cu ce vine din fabrica cu ala ajunge la fiare vechi... acu posibil sa stiu gresit si la reno sa fie altfel, iar cu uleiul pt masina, din putina mea experienta in domeniu am inteles ca la un motor mai vechi ii face bine un ulei cat mai sintetic, (0Wxx)cu cat mai alunecos cu atat mai bine. 0Wxx
big-ule nu e prea bine ce stii
la 4 ani stiu ca se schimba toate uleiurile si lichidul de frana
pentru benzina uita-te pe aici pe forum ca trebuie sa fi dat baietii sfaturi cu ce uleiuri folosesc ei si cum sunt de multumiti
din cate stiu eu uleiul din cutia de viteze nu se schimba.... cu ce vine din fabrica cu ala ajunge la fiare vechi... acu posibil sa stiu gresit si la reno sa fie altfel, iar cu uleiul pt masina, din putina mea experienta in domeniu am inteles ca la un motor mai vechi ii face bine un ulei cat mai sintetic, (0Wxx)cu cat mai alunecos cu atat mai bine. 0Wxx
Din experienta proprie iti spun ca un ulei semi-sintetic (gen 10w--) este mult mai bun pt masinile cu multi km decat unul sintetic (gen 5w-- sau 0w--)
Fapt confirmat si de mecanic care mi-a recomandat ca peste 150 000 km sa pun ulei 10w-- si sa fac schimbul de ulei la max 10 000 km
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment