salut.din cati stiu eu pe aici nu avem membrii cu 1.4 dar oricand asteptaam pe oricine.hai JOI(azi) la intalnire si putem discuta mai multe iti pot chiar recomanda pe cineva pentru remapare.Te asteptam.este pe threadul de intalniri data si ora dar ti le zic si aici:JOI 03.09.2009 Orele 18:00 Intalnire Logan Club Oradea la Ciuperca.
Discutii Oradea
Collapse
X
-
-
astea le povestim dincolo razvaneacolo la intalniri
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View Postsalut.din cati stiu eu pe aici nu avem membrii cu 1.4 dar oricand asteptaam pe oricine.hai JOI(azi) la intalnire si putem discuta mai multe iti pot chiar recomanda pe cineva pentru remapare.Te asteptam.este pe threadul de intalniri data si ora dar ti le zic si aici:JOI 03.09.2009 Orele 18:00 Intalnire Logan Club Oradea la Ciuperca.
Comment
-
Originally posted by phonyx View PostSalut a facut cineva remapare de soft din oradea la un motor de 1.4mpi? ceva impresi si cine ar putea sa imi faca si mie.:-p
Comment
-
Originally posted by Jeff View PostTe poate ajuta Alex Abrudan, www.autoperform.ro - coleg de-al meu din Oradea care lucreaza foarte bine.
Comment
-
Si eu recomand pe alex si la mine sub capota alearga calutii cumparati de la el
Comment
-
Originally posted by Juristul2000 View PostCu ocazia asta poate alergi calutii si pe la intalniri
Comment
-
salut
si pozele phonyx cu bordul si una cu Angelurile
Comment
-
Stie cineva dintre voi daca exista firma MEDA SA in Oradea pe str.Roman Ciorogariu nr.24 etaj.2 , pe net este sub nume de Electroland si au in oferta lor boxe auto sisteme Mac Audio CFX2.13 la 385 ron.....ma intereseaza daca pot achizitiona direct de la ei din Oradea sau numai de pe net.
Strada respectiva este situata in centru, e paralela cu Eminescu si Moscovei -intre ele-
Comment
Comment