Iar aici discutati tot ce nu tine de intalniri
Discutii Oradea
Collapse
X
-
am inteles sa traitidaca mai dam in craci sper sa nu va suparati pe noi,suntem mai tineri
-
speram sa fim cat de multi.o sa vina si stickerele cu oradea si speram sa reactioneze bine oamenii de pe aici cand le vad
Comment
-
este cineva printre oradeni care sa vrea stopuri tuning?mi-as lua setul de la MD cu faruri angel si stopuri tuning dar n-am ce face cu stopurile?daca va intereseaza pe careva poate ne lipim cumva
Comment
-
stopurile seamana cu ale melesi de asta nu am ce face cu ele,dar de angel ma bate gandulbig da un pm cu un id de mess sa povestim mai multe
PWR te asteptam pe la intalniri.incet incet o sa fim tot mai multi daca prinde lumea curaj
Comment
-
este topic de intalniri oradea.daca urmaresti acolo o sa veziin principiu facem cam la 2 saptamani dar daca ne adunam suficienti o sa facem si saptamanale.Pe GLX il asteptam de multl-am tot filat prin oras.Il mai asteptam si pe domnul taximetrist cu KNZ sau orice alti doritori de a cunoaste lume noua pasionata de Logan!
Comment
-
s-a ars asa din senin?ai incercat totusi cu un alt bec?vezi sa nu fie miscat ceva prin mufa de la stopuri.daca nu reusesti hai la urmatoarea intalnire si ne uitam si noi poate o rezolvam
Comment
Comment