votez cu sigla nr 2!! mi se pare mai clasica ca prima...
Sigla LC Piatra Neamt.
Collapse
X
-
Se incepe scoaterea la imprimanta a Siglei Logan Club Piatra Neamt (vezi poza). Pretul pentru printare pe autocolant laminat este de 2,5 lei per set(fata, spate).
Sa facem o lista cu doritori pe care o sa o updatam:
1.......
O sa vedem ce zic organizatorii in legatura cu siglele, daca le scoatem doar acest model cu aceste culori sau se vor face si personalizate.
Bafta,
AndreiAttached Filessigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Andrei, trebuie regandite putin, mai asteptam cu scosul la imprimanta.
Zilele astea o sa fac sapaturi in legatura cu fisierul corel cu desenul original.
Sincer, parca nu se potriveste cu culorile actuale.
E bine sa mentinem culoarea originala a siglei (partea de joi, si sa incercam si sus o tenta de albastru sub scris. Inca o problemuta, cuvantul CLUB ar trebui un icut mai mare eventual mai ingrosat.
Comment
-
Ia si vorbeste te rog cu cristi ca nu mai inteleg nimic. Fiecare cu versiunea lui zau ... sunteti amandoi organizatori dar totusi nu va vorbiti intre voi. Luati, discutati, si ajungeti la o versiune finala IMPREUNA si imi spuneti ca oricum vad ca din piatra numa noi si cu dragos ce mai vorbim pe forumu asta.sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
pai una e pe ecran, alta e in realitate.
Eu am stat de vorba cu el , tocmai de aia ti-am spus varianta mea.
Daca nu dam la pace...nu o mai facem, simplu. Nu-i problema, ca oricum doar noi trei vrem sigle pe masina. Asa ca...nu te impacienta.
Comment
-
Aceasta este inca o versiune discutata cu mike26ro. Astept pareri (cristi..).Attached Filessigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
-
Multumim de pareri nsa. Asta am spus si eu tocmai cand vorbeam cu mike26ro, ca trebuie sa iasa in evidenta Piatra Neamt. Acum sa vedem ce mai spune si cristi, mai discut eu cu ei.
Din punctul meu de vedere, orice parere este binevenita.sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Comment