Originally posted by cristi3775
View Post
Bazar Piatra Neamt
Collapse
X
-
lg ku990i / camera 5mp / card 2gb / usb / 3g / touchscreen / negru / blitz / divx / etc ... , telefonul este nou, tipla pe el, si garantie la orange 2 ani de zile - 550 lei
cateva pozeLast edited by cristi3775; 10 November 2009, 01:03.
Comment
-
Vand si eu spoilerul spate. este lovit in partea stanga jos. NU este rupt, ci doar scrijelit. Chiar daca il iei de nou,spoierul trebuie dat cu chit, si pregatit pentru vopsire, deci partea care este scrijelitata, tot trebuia dat cu chit.:d.
Spoilerul este din fibra de sticla, si este cel de la pilot Racing Line. Spoilerul nou, costa 550 ron. Pret de vanzare 300 ron, negociabil.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Se vinde una bucata sistem 2.1 Delux.
pret de criza 80 lei.Attached Files
Comment
-
Vand jante aliaj 15" Stare perfecta, fara nici cea mai mica zgarietura. PERFECTEE!!!!! pret 1000 ron neg.http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
se vand 2 faruri logan ph1 stock, in stare buna
NU sunt matuite si/sau zgariate !
farurile au reglajul pe ele, ambele ...
singurul "defect" care il au, nu au soclurile de la semnalizare si pozitie deoarece miam cumparat u nset de faruri dectane si le'am folosit la ele.
asta e si motivul pentru care vand farurile, datorita achizitiei farurilor noi ;) nu ca ar fi stricate sau etc ....
de precizat ca au si pleoape bleu pe ele lipite cu solutie de lipit parbrize
poze cu ele diseara cand vin de la servici
pret 280 lei ambele
o zi minunata
Comment
Comment