sau sa ajunga ea la noi.
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sambata incercam sa facem o sedinta foto cu masinile? Si poate mergem si intr`o alta locatie sa fie pozele mai frumoase nu?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
sa stiu sa-mi pun camera la incarcathttp://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostHeeiii. Ce aveti? Vi-sa aplecat cumva de la saramura din padure ? Bagativa-ti mintile in cap si luati-o dela capat .Succes.(ca va dau si doua palme ;) )
gata! ne dam la brazda,promitem!sigpic
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostHeeiii. Ce aveti? Vi-sa aplecat cumva de la saramura din padure ? Bagativa-ti mintile in cap si luati-o dela capat .Succes.(ca va dau si doua palme ;) )
nea nicule ia zi te astept la canal?ai facut rost de pluta?
sigpic
Comment
-
Deci...tuica...hmm..sa te fereasca sfantul sa nu o trimiti.!!!
Dooku- frate,iar vrei sa face fotgrafii la masini?!? ....acu!!! cand nu am eu masina saptamana viitoare,poate nu ma inviti si pe mine la un shooting.
Gabi-locatia prentru ziua de 12,este in comuna bargaoani, la iazul de la certeni (daca il stii). Poze sunt puse pe forum, la 1 an de Lc Piatra Neamt.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Va salut loganisti pietreni ;)
Sunt nou aici pe forum dar si un nou sofer de logan.
Am fost astazi 04.07.2009 la intalnire si chiar m-am simtit bine.
Pun aici pozele facute...Attached Files- IMG_6059.jpg (2.65 MB, 41 views)
- IMG_6061.jpg (2.22 MB, 35 views)
- IMG_6062.jpg (2.58 MB, 27 views)
- IMG_6063.jpg (2.09 MB, 26 views)
- IMG_6064.jpg (1.99 MB, 17 views)
- IMG_6066.jpg (2.26 MB, 15 views)
- IMG_6067.jpg (2.30 MB, 12 views)
- IMG_6068.jpg (2.48 MB, 10 views)
- IMG_6074.jpg (2.62 MB, 8 views)
- IMG_6076.jpg (2.86 MB, 20 views)
- IMG_6077.jpg (3.01 MB, 23 views)
- IMG_6079.jpg (3.27 MB, 24 views)
sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Din punctul meu de vedere a fost ok intalnirea (nu stiu exact cum ar trebui sa decurga una), baietii au analizat "nou-venita" si vice-versa. Si am vazut si eu niste idei frumoase de tuning.
Keep up the good work ! ;)sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
Comment