Foarte frumos ....poate ne vedem cu andy joi...sau poate ocazitional , pana atunci..
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
...si totusi aici e topicul de la bucuresti sau de la piatra...??? )) ca la prima vedere ai zice ca sunt pe forum la bucuresti (din pacate)Last edited by cristi3775; 8 September 2009, 15:06.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View Post...si totusi aici e topicul de la bucuresti sau de la piatra...??? )) ca la prima vedere ai zice ca sunt pe forum la bucuresti (din pacate)
Dupa parerea mea, a unui bucurestean, care la origini este tot din Piatra, toata lumea are ffff multe de invatat de la LCB, sau alte cluburi din tara!!!
Anyway, imi pare rau ca am ratat fulgerul de asera de la stadion, dar am fost plecat pana in bacau.
On Topic(ca sa nu imi iau vreun cartonas): Daca se face ceva maine seara, dati-mi si mie un semn, mi-ar placea sa ne mai videm la o barfa mica, mai stau in Piatra pana joi dimineata!!
Last edited by gionik; 8 September 2009, 20:51.sigpic
Comment
-
Educativa intalnirea din seara asta.
Mai ales pentru Andrei
Andrei, se pare ca baietii veseli au incercat sa-ti ureze bun venit in club (sa-ti faca botezul) intr-un mod original DACIA . Oricum ai trecut cu brio testul . Bine ca ai gasit pedala ) (sau sa zic : Bine ca era parcarea goala?
Comment
-
Asa ... dupa ce am fost botezat de "Sfantul Sinod" acum sa le mai dau si poze
Bafta.Attached Files- IMG_0546 copy.jpg (1.40 MB, 82 views)
- IMG_0547 copy.jpg (1.64 MB, 80 views)
- IMG_0548 copy.jpg (1.29 MB, 71 views)
- IMG_0549 copy.jpg (1.61 MB, 65 views)
- IMG_0550 copy.jpg (820.0 KB, 2093 views)
- IMG_0551 copy.jpg (1,007.1 KB, 21 views)
- IMG_0552 copy.jpg (611.4 KB, 1303 views)
- IMG_0555 copy.jpg (960.2 KB, 2093 views)
- IMG_0556 copy.jpg (792.7 KB, 613 views)
- IMG_0559 copy.jpg (1,013.8 KB, 24 views)
sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
-
da Andrei s-a tinut, dar s-a tinut de catre mine ...
In consecinta, joia viitoare se va hotari ca zi de intalnire ziua de joi. Ora 20.
Majoritatea vine joi deci joi va vi desemnata oficial.
Comment
Comment