Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• confirm si eu cele spuse de sorin. subiectul logan nu este mereu pe primul loc. nu ca nu am vrea, dar nu prea avem ce discuta mereu. noi nu prea suntem cu modificarile masinilor. singurii care le avem ceva mai modificate sunt eu si sorin. in rest cam toti le au stock si asa le lasa, asa ca nu prea avem ce discuta. ce poti sa discuti 2 ore pe saptamana despre logan, daca la masina aia nu i-ai facut nimic? cand se impune, discutam subiectele auto, dar uneori nu discutam deloc de masini. este exact ca intr-o relatie. nu ai pretentia ca in fiecare zi sa traiesti pe culmile fericirii si sa ai subiecte de vorbit. mai intervin si momente moarte. oricum, nu am postat aici sa fac pe psihologul sau sa ne dam noi, cei din bacau, drept exemplu. am vrut sa va spun doar ce am constatat in clubul vostru...... o atmosfera negativa care nu-mi place (si nu o constat de acum). multa bafta tuturor!!
    sigpic

Comment

• Off...Offf..Offff
      Rolul acestor intalniri,este de a comunica intre noi, in orice maniera...despre probleme profesionale,personale si tehnice...despre amintirile de asta vara....o gluma mai seaca, sau de bun gust.....

Dragos- m-am intrebat de multe ori, si am pus intrebarea si celor din jur,pt informatia ta. Ai uitat ca nu mai veneai la intalniri,din cauza glumelor seci, din partea colegului tau.....dar eu am purtat vb cu el,domnule, asa cum te plangeai si tu pe mess.
      Mihai- faceai misto de altii...si s-au suparat (cazul John).....am purtat iar discutii, si s-a rezolvat treaba, dar acum ca s-a intors oarecum roata...gata ai pus bot?
      Sorin- treaba cu *sa organizeze altcineva*....da la asta se referea,nu la altcineva. Cand o sa zica unui din piatra, hai sa organizam ceva, si sa alerge efectiv pt organizarea acelui lucru, atunci sa zici ca am dat cu *batul in balta*.

Iar ca nota informativa, pentru cunoscatorii care se bag in seama,far a avea cunoastere (exclus Bacaul)...la intalnirile de duminica, pe langa consumarea de bauturi nealcoolice, rontairea de seminte, aruncarea unor glume (depinde de interpretare) ,povesti din copilarie si discutii despre piese.
      Ca sa nu mai adaug,iesirile in timpul saptamanii, dupa ora de culcare a copiilor, pt a continua cele ramase de duminica.....a discutiilor constructive,seminte si bancuri.
      Din punct de vedere constructiv s-a discutat despre-marirea unghiului de sterge parbrizului a stergatorului din dreapta, gen skoda ( lucru efectuat deja)
      -montarea unui brat tip piston pt capota fata-metode,materile,pozitie,utilitate
      -reasezare iluminatului sub portiere
      -deschiderea portbagajului din cheia originala
      -activarea unor functii
      -si altele......

PS-tare as vrea sa va vad si eu la o intalnire locala la Bacau.......nu a-ti fost in stare sa veniti la gratarul planificat la iazul lui Dimi.....
      Last edited by cristi3775; 23 March 2010, 14:56.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• /................................
        sigpic

Comment

• Te voi contrazice punctual:
          in primul rand rolul acestor intalniri nu e acela de a comunica in orice maniera despre " orice". Ca daca ma injuri sau te injur , te iau la misto sau ma iei, aia nu e comunicare.
          In ceva, nu am facut misto de jon, i-am zis o singura data ca are masina murdara(in spirit de gluma).
          ....va urma...ca am treaba acuma

Nu vorba de intors roata, ca nu ma intereseaza si nici nu ma vor interesa ironiile sau vorbele cu "tenta" pe care le aud, evident, la orice intalnie, pantru ca atata timp cat cei care le fac nu sunt cu nimic mai buni sau mai profesionisti decat mine , cam m-i se rupe. Ideea era ca unii acuza un comportament, iar cand vine vorba sa se dea pe fata, uita ce au spus.
          Nu exista spirit de echipa, nimeni nu te ajuta, nimeni nu iti da un sfat; sau poate ca nu e gratis? o fi si asta .... In cazul asta ar fi bine sa fie cu "intrare" la club. taxa, nene si sa avem profesor , recrutat de la DACIA.

iar despre iesirile in timpul saptamanii, dupa ora de culcare a copiilor, ce sa mai spun?
          A zis cineva ceva? sau e o secta care s-a format in interiorul clubului? La Intalnirile alea puteau fi chemati si altii , poate chiar veneau. Dar nu, de ce sa vina prostimea, prostimea vine Duminica seara.
          Gata m-am saturat de vorbe-n vant. Am cam spus tot ce se putea spune.
          Voi infiinta un club separat.
          Last edited by mike26ro; 23 March 2010, 16:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• poate doiti si voi sa petreceti 1 mai alaturi de colegii din logan club.

sigpic

Comment

• alaturi de care colegi?
              sigpic

Comment

• Diseara nu pot ajunge, ca voi fi prin Bucale.......dar oricum, ne vedem in timpul saptamanii.

Comment

• Bravo Cristi nu stai deloc.
                  :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• VAd ca nu mai zice nimeni nimic pe aici,de aceea, am decis sa postez mici completari supra postului 2267.:

-montarea unui brat tip piston pt capota fata-metode,materile,pozitie,utilitate- realizat
                    -reasezare iluminatului sub portiere (cu,comanda separata pt fiecare portiera)- realizat
                    -deschiderea portbagajului din cheia originala -realizat
                    -montarea unui modul sau "...", ce permite TEMPORIZAREA stergatoarelor (adica,alegerea timpului de stergere , in secunde,la prima treapta de actionare a manetei stergatorului). Timpul se poate selecta in functie de nevoi,de fiecare data cand este actionata maneta. -realizat

Urmatoarele planuri in dezbatere:-oglinzi heliomate sau concave
                    -pozitia luminii de marchalier...in alte unghiuri/pozitii
                    -1 impuls =3 aprinderi de semnalizare- dr/stg
                    -antifonare
                    -,,,,,,,,,

Precizez ca aceste modificari nu sunt pe masina mea, ci pe a celorlalti baietii. Voi reveni si cu poze, eventual filmulet......pt exemple.
                    Last edited by cristi3775; 25 April 2010, 00:25.

Comment

• Calmati-va si va asteptam pe 1 Mai la http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=367

Comment

• Kelule...vezi ca esti offtopic!!!!.....

Comment

• Filmuletele

Asa cum am promis, ia-ta si filmuletele...scuzati calitatea, am filmat noaptea, si nu am avut lumina prea buna.

Comment

• Nenea Cristi, nu vreau sa mai intru in polemica, dar ceea ce ai aratat mai sus nu s-au intreprins si realizat in cadrul clubului cum mentionezi ci fiecare si le-a facut singur.
                            Pentru ca daca se facea un workshop in cadrul clubului si se realizau in comun aceste lucruri, alta era atmosfera. Dar la noi fiecare a incercat sa iasa in evidenta cu ceea ce a facut si pe cat posibil sa primeasca multe rugaminti si cereri de ajutor de la ceilalti ca sa fie in "ton" cu toata lumea.

Oricum daca a-ti realizat in comun acele lucruri e de apreciat.
                            Nu pot decat sa va urez succes cu noile modificari.
                            Bafta!
                            Last edited by mike26ro; 26 April 2010, 16:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Misule sa stii ca au participat persoane din loganclub cam la fiecare inventie care cum a avut timp si inspiratie . Tie cum i ti mere la clubul Ghezaco? ..ceva inventii, idei ?
                              :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Nu contest ca au participat, dar stii la fel de bine ca si mine cine "a participat" si cine nu.
                                Inspiratie a fos si mai demult , timp la fel dar numai unii aveau acces si asta datorita
                                nevoii acestora de a epata . (am mai spus si in postul de mai sus)
                                Si daca e sa judecam la rece, cam tot ce s-a realizat in materie de modificari, au avut la baza elemente de electrica si electronica , pe care tu le-ai stapanit mai bine ca multi altii.Si de aceea eu am considerat si inca mai consider ca esti cam singurul din grup care poate da un sfat obiectiv si pe care te poti baza pentru un ajutor in domeniu. Iar in momentul cand i-ai lasat pe altii sa-ti expuna ideile sau sa le continuie sau sa nu le continuie , atunci a iesit o mare "varza" din ceea ce am crezut ca e munca de echipa.

si ca sa-ti raspund la intrebare: la clubul ghezaco e destul de bine, de cand am "club" separat am rezolvat foarte multe probleme si modificari pe care m-i le doream asa cum am stiut si fara sa le expun nimanui. inventii.....inca sunt in stadiul de proiect

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google