If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu zic ca, e mai bine sa ne numaram vineri cel tarziu sambata.....Si eventual sa alegem un "organizator de intalniri"........
"FRATILOR"...Poate am sa intarzii un pik....Dar singur am sa fiu prezent.....
Loganistii din IASI........Va asteptam sa inauguram prima intalnire a loganistilor nemteni.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Sunt curios ce va iesi! Sper sa fim prezenti in numar destul de mare ca piatra neamtu nu duce lipsa de Logane.
Ma gandeam, oare ne`ar putea spune cineva cati din piatra sunt inscrisi pe forum? Sa le aducem si lor la cunostinta.Poate nu toti au vazut thead`ul asta.
Ce ziceti?
Salutare...Eu abia acum am cititi mesajele de mai sus...Tin sa va felicit pt initiativa
iar despre sambata...Baietii din iasi nu cred ca o sa vina..Cel putin nu a vorbit nimeni nimic....Si din pacate eu sambata asta nu o sa fiu nici macar la intalnire din iasi...O sa fiu pe undeva mai aproape de voi..La tg neamt....E nunta de argint a parintilor...
Poate discutam si in viitorul apropiat o punem de o intalnire comuna...
In 1 rand casa de piatra si multi ani fericitit impreuna parintilor tai
in "randul 2" sincer va zic ca ne'ar face o mare placere sa fim si noi oarecum sustinuti de colegiii nostri forum'isti si dragi logan'isti ca sa mai prinda lumea curaj si sa incepem cu dreptul ... Plus ca dupa mica mare intalnire daca totul e ok si se poate sa ramaneti si vreo noapte pe aici in neamt, ma pot interesa de ceva cazare la cabanute misto si facem si un mic spritz
deci , vin cu intrebarea : CINE DORESTE, ARE PLACEREA SI IL LASA ININIMA SA VINA SAMBATA IN PIATRA-NEAMT LA DESCHIDEREA "OFICIALA" A CLUBULUI LOGANISTILOR DIN NEAMT ?
Ma gandeam, oare ne`ar putea spune cineva cati din piatra sunt inscrisi pe forum? Sa le aducem si lor la cunostinta.Poate nu toti au vazut thead`ul asta.
Ce ziceti?
O sa trebuiasca sa vorbiti sa stabiliti un oraganizator....Puteti sa faceti si un poll sa voteze lumea....Am sa propun si eu pe cineva dar la momentul potrivit.
Cu prima ocazie cand o sa ajung pe acasa va anunt, poate reusesc sa prind si eu o intalnire!!Bafta multa in organizarea intalnirilor, si sper sa reusiti cat mai repede sa mariti numarul membrilor din Piatra.
Iar pentru cei care vor sa ne faca o surpriza si sa se alature noua, Sambata seara la ora 20.00, si nu sunt din Neamt, va las nr meu de mobil pentru eventualele indicatii spre a ajunge la locul de intalnire. 0741 515085 -Cristi.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment