Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai ziceai tu ceva Paul...De o rezistenta care era pe undeva pe circuit...Si care nu-i vedeai rostul. Poate asta era rostul ei... )

Comment

• Mda.....Oricum ma mai gindesc cu maneta,sper sa nu descurajez si pe alti. Apropo nenea Cristi ziceai ceva de o intilnire fulger zilele aste....Cind si unde???? Ca sa stim si noi din timp!!! Astept raspuns
      sigpic

Comment

• Gandeste-te...Dar mai bine nu o pune...Ce....Vrei sa ai la fel ca mine si ca Paul?
        Trebe sa ne deosebim cumva
        Intalnire fulger am facut eu si Cristi....Dar nu prea a tunat!

Comment

• AS mai face eu intalniri fulger....Dar degeaba....Caci nu am sustinere..NICI MACAR LA UN SUK!!!
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Lasa ca bem simbata un suc la Eulor!!!

Comment

• Mda impreuna cu colegi loganisti din moldova.Sper sa fie frumos!!!
              sigpic

Comment

• BANER-ul

Baieti...Asta e banerul nostru de acuma.Cui n-o place,sa isi puna pofta in cui. MULTUMESC celor care au avut bunul simt sa imi raspunda la sms-uri si care ma mai saluta pe mess, si isi dau mai cu parerea.
                Attached Files

Comment

• Foarte frumos Domnu Cristi e poza care am zis eu

Felicitari inca odata !!!!
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                  NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Super tare baieti !!!
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Super misto benerul e chiar reusit!!! Problema e unde il expunem.....Cred...Nu!! Apropo am promis niste poze cu bordul meu si iata ca m-am tinut de cuvintImag021.jpg

Imag022.jpg

Imag023.jpg sper sa va placa!!
                      sigpic

Comment

• De expus se va expune ,cred, la fiecare intalnire sau unde va mai intalniti mie asa mi s-ar parea ok . Mi se parea si mai bine daca puneai si adresa site-ului sa stie lumea unde sa intre ,dar deja ideea oricum a fost super tare ;)
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Ai dreptate dar nui tirziu nici acum pentru un autocolant cu adresa de site lipit undeva pe bener.Oricum ia reusit lui Cristi
                          sigpic

Comment

• A iesit super bannerul....Felicitari Cristi.

Comment

• Ma bucur k va place........Abia astept ziua de duminica ....

Comment

• Bravo Cristi E misto bannerul
                                :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google