Intelegi tu unde bat....Si apropo alti trebuiau sa se intepe ....Nu tu!!
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Deci....Gata..Terminat-o..........Parca suntem niste copii..
Domnilor....A intrat in posesia dvdului,remodificat astazi....Dar am sa vi-l dau dupa ce apare la televizor, caci poate se mai schimba ceva in grafica. L-am rugat pe ionut sa imi trimita el niste cadre pe care le-a filmat steel,sa mai punem la emisiune,k nu ajunge timpul pe care il are repartizat emisiunea.Mai aveti un pik de rabdare.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Mai am o idee...Sa facem o intalnire exclusiv o intalnire LC Piatra...Undeva tot la o pensiune..Pentru o zi.Sambata spre Duminica...Venim cu neveste , copii, purcei.....Sa fie ceva intim. Intr-i=un cuvant sa ne mai distram si noi...In viata asta de cacao.
Comment
-
Salutari din Bacau.
In primul rand inca o data felicitari pentru organizarea evenimentului. Ca au mai fost discutii ulterioare, faceti-va ca nu le vedeti. Nu stiu ce a fost la masa ca a trebuit sa plec mai devreme dar nu aveti voi vreo vina.
Acum la subiect, cum pot sa fac si eu rost de DVD ? Ca de vazut pot vedea pe net postul respectiv, dar nu reusesc (din motive necunoscute inca) sa salvez stream-ul
Si inca ceva .... Ca un raspuns la evenimentul organizat de voi as avea intentia de a va invita intr-o duminica la o intalnire din Bacau, la o data la care o sa am garantia ca ne strangem mai multi din Bacau sa nu ne facem de rusine (clubul nostru nu o duce prea bine acum) . Sunteti interesati ?
Comment
Comment