Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai ce de mai supara lumea pe aici.........
    Va aduk maine niste sarmalute de la hram?.....Vinut rosu si alb,un pik de rachiu......
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Stimati colegi,
      din partea Logan Club Iasi, dorim sa va transmitem cordialele noastre urari de bine si sanatate alaturi de clasicul "La Multi Ani!" tuturor celor ce isi serbeaza astazi onomastica.
      Echipa LC Iasi
      IS 10 LNC Facebook

Comment

• "La multi ani!" pentru toti loganistii cu nume de MIhai, Gabriel, Gavril, s.A.

Comment

• Multumim Catalin.
          Te asteptam maine la Stadion?

Comment

• Cateva poze din seara asta...Cam frig a fost...!!
            Attached Files

Comment

• Asa-i a fost frig dar a fost ok!!!!
              sigpic

Comment

• Domnilor....Cine este destul de amabil,si ma paote ajuta si pe mine in weekend cu un detector si un Gps. Plec sambata noapte pana la Bucuresti,si ma intorc duminica seara, deci nu cred k voi participa saptamana asta la intalniri. Oricum, am sa va intreb ce ati mai facut. Cel mai mult,imi va lipsa "cursa" din parcarea stadionului, pana la open-mind, la o cafea..

Comment

• Daca vrei iti pot da eu detectorul, dar numai ca nu e ceva ultraperformant...Asta e 150 lei face.

Comment

• Daca tot ii dai detectorul eu zic sa-i dai si chitantierul cu procese verbale....Asa sa-l aiba la drum!!) )
                    sigpic

Comment

• Nu-i nimik mihai....E bun si asa decat delok. GPS-ul, mai mult a nevoie de el prin bucuresti, caci trebuie sa ajung intr-un loc,in care nu am mai fost pana acuma...Si nu cred k am sa ma descurc singur cu harta. In plus, imi zicea si unde sunt camerele fixe pana la bucuresti k sa nu am vreo surpriza..

Comment

• Eu zic sa nu-ti pui prea multa baza pe GPS prin bucuresti....Mai ales prin traficul ala infernal dar....Cum crezi tu....Eu iti urez bafta!!!
                        sigpic

Comment

• Da duminica e mai lejer......Decat in rest.

Comment

• Ai dreptate!!....Drum bun!!!
                            sigpic

Comment

• MAi baieti mai...Da poze de aseara..Nimik?....Ce ati mai facut,ce ati mai vb....A mai venit cineva nou? Sper k ati continuat discutia la o cafea ....Nu?

Comment

• heeelllooooo piatra-neamt!!!!!!! Ati inghetat cu totiii?? Nu mai scrie nimeni pe aici?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google