Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @cazacel- ai dreptate, nu scrie "boss","presedinte".....dar mi-am iesit din pepeni la limbajul domnului razvan. Si apropo de beep....cand iti tii telefonul deschis,atunci ai sa primesti telefoane inapoi,si nu beepuri. am incercat sa te sun de cateva ori.......
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

    Comment


    • la ce limbaj tiai iesit din pepeni mai domnule cristi ? ca nu inteleg
      eu am scris doar ca nu mai vin la intalniri ca asa nu se mai poate. atata tot
      de ce sa iti iesi din pepeni la ce am zis eu ?
      care e ideea ? cu ce te'am deranjat ? ca dupa ce teai agitat tu si ai inceput sa iti arati sefia "miam iesit eu din pepeni" deci tot nu inteleg

      eu am zis ca nu mai particip la intalniri
      atata tot
      Last edited by RazvanB; 30 January 2009, 01:17.

      Comment


      • Cristi si dak tot ai incercat sa suni...eu de ce nu am primit msg inapoi de la non-stop atunci...sau macar la interval de 1-2 zile..aa...CA AI SUNAT DE NUS CATE ORI :-j in fine faptu e consumat!si in legatura cu razvan,MAI INTAI A VORBIT FRUMOS SI APOI IAI SCRIS TU CA NU MAI ESTE IN L.C PN!dupa a vb cum a vb ... pt ca si omu are o limita...si din cate am vazut eu acea limita a fost depasita!si tot am vazut cu cotizatia aia...deacuma TRE SA DAI SFOARA IN TARA CA NO AVUT BANI SA PLATEASCA SAU CA NO PLATIT?asta trebuia sa ramana intre voi...ca doar na...sunteti prieteni...da din cate am vazut si eu la putinele intalniri la care am participat..e ca tu ai doar ANUMITI PRIETENI SI NU TOTI!de aceea PAREREA MEA e ca o sa vina din ce in ce mai putin lume la intalnire datorita SEFIEI pe care unii din noi O AVEM IN SANGE!si de aceea si TALPA IUTE no sa mai participe la asemenea intalniri pt ca NU SUNTETI UNITI!
        !:drunk::curiousPC:

        Comment


        • Nu ii treaba mea.. dar nu pot sa intervin.. nu mi se pare normal sa "cotizeze" cineva.. la club... cand va fi nevoie de fonduri fiecare se va descurca.. daca o sa se puna conditia sa se cotizeze atunci foarte multe persoane.. nu vin la intalniri deoarece stiu ca au acea cotizatie.. si din acea cauza nu vin o mai amane sa zic asa.. oricum ii zona voastra nu ma bag.. si in legatura.. cu "sucul" asa ar fi frumos.. prima data va intalniti undeva.. si vorbiti una alta o jumate de ora 30 de minute si dupa aceea care doresc pot sa mearga la un suc.. cafea.. etc, deoarece ii posibil ca intr-o zi cineva sa nu aiba aia 3-4 lei cat ii sucul sau cafeaua aia si din cauza asta el se simte stanjenit si binenteles ca decat sa se faca de rusine mai bine nu participa la intalniri. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.. dar este un sfat..
          Last edited by KeanuRev; 30 January 2009, 01:24. Reason: Greseli gramaticale.. scris repede..
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

          Comment


          • @keanu nu ai deranjat pe nimeni pt ca AI SPUS UN MARE ADEVAR!daca ar gandi toti asa ca tine...ROMANIA ar ajunge departe...dar asa...UITE UNDE SUNTEM SI UNDE O SA RAMANEM!
            !:drunk::curiousPC:

            Comment


            • keanurev ai dreptate si nu superi pe nimeni, iti dai seama ca nu e o problema u nsuc care costa 3-4 lei sau o cafea, si plus de asta mie chiar imi place la open mind din anumite motive, dar ideea este ca asta ma deranja pe mine cel mai tare, decizia lor, a unora, nu o stiu a cui, dar e a LOR da a se intalni direct la open mind, nu cum faceam p[e vremuri ne intalneam in parcare si de acolo plecam toti unde ne hotara msa mergem, oricum ai punctat bine , si chiar am observat si eu ca se pune mare, dar MARE accent pe cotizatia aia de care nu prea am mai vazut sa fie la alte cluburi, daca dau o cotizatie verau sa si inteleg ceva indiferent ca sunt 10 lei sau 100 lei sau 1 leu sunt banii fiecaruia munciti sau nu, dsar sunt ai lui si vrea sa stie omul la ce da ban isi cu ce ocazie

              Comment


              • Pai cred ca sunteti singurul club care are asa cineva.. oricum nu ma intereseaza pe mine de la ce sa pornit ideea.. sau pentru ce aveti nevoie de asa ceva dar na... oricum indeea ii ca va intalniti pentru masini..... si prima data cand ati facut intalniri le-ai facut pentru ca fiecare a vrut sa isi arate masina.. si ca sa vada ce altul pus pe masina.. imbunatatiri.. etc. Pe urma a aparut prietenia.


                Si cu acordul lui viorel de la lc pitesti mi-am luat libertatea de a pune.. 3 "reguli"

                Va salut loganisti din Pitesti!(si din Arges in general)...Deci un inceput furtunos.Vad ca nu v-ati dezis de a ma pune pe mine organizator de intalniri la LCPitesti.Ok.De 3 mari reguli vreu sa tinem cont:
                1.Organizatorul de intalniri nu este batut in cuie.Oricare membru ii poate lua locul atunci cand LCPitesti va simti ca e nevoie de schimbare.
                2.Organizatorul de intalniri e un simplu membru care contabilizeaza dorintele majoritatii pentru a le putea face publice si pentru a se putea lua o hotarare convenabila pentru toti.De asemenea vegheaza (in sectiunea de care raspunde )la o ordine si limbaj civilizat pe forum.Adica mai pe romaneste cam sta cu cate un ochi pe forum
                3.Simtul umorului si intelegerea fata membri(in limite civilizate fata de forum) sunt obligator
                Last edited by KeanuRev; 30 January 2009, 01:31.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

                Comment


                • da keanu , problema vine de la SEFIA din CAPUL UNORA, la care, din pacate uneori li se urca prea tare la cerebel

                  Comment


                  • Gata cu.. insultele.. oricum orice problema se poate remedia dar trebuie discutata, poate a fost si el prea autoritar poate si voi nu prea va-ti dat silinta si toti la un loc sunteti.. de vina.. dar oricum important ii sa se rezolve problemele.. si parerea mea ca se poate incepe.. prin a scoate.. taxa.. adica.. na voi stiti mai bine..important ii sa vorbiti.. si deaia suntem prieteni.. si nu cred.. ca poti sa ii zici la cineva.. ca gata tu nu mai esti in club.. deoarece nu el a infiitat clubul.. ci oamenii.. si el si eu si oricine ii un simplu membru.. si datorita fiecarui membru in parte.. creste comunitatea de oameni. Oricum sper sa va rezolvati problemele si sa nu aveti certuri de genul acesta.
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

                    Comment


                    • Hmmmm, voi ati innebunit, serios......de ce ati complicat lucrurile cu cotizatii, liste, etc? Unde este atmosfera aia pe care am descoperito eu cand am venit la intalnirile voastre??Era ffff frumos atunci, acum, dupa ce am citit cateva pagini....ma sperii. Eu, nu stiu daca stiti, nu mai am logan.....am un megane acum, si cu toate astea.....sunt fff bine venit la intalnirile oficiale/neoficiale aici in buc. Da, la inceput a fost masina, care ne-a atras pe toti, iar dupa ce ne-am cunoscut mai bine am devenit prieteni, si acum conteaza mai mult omul, de cat masina, dar cu toate astea....intalnirile asa se fac....intai intr-o parcare, se sta la o "barfa" mica, iar dupa ce ingheata lumea nitel, cine vrea/poate merge undeva la un cico, cine nu....pleaca in treaba lui.
                      In concluzie, asa cum spunea si Keanu, important este sa vorbiti intre voi, sa puneti capat acestor discutii inutile, si eventual sa renuntati si la acea cotizatie, pt ca asta poate sa puna presiune asupra unora, si asta poate conduce la absenta de la intalniri.
                      Treaba este simpla.....lumea se intalneste intr-o parcare, se sta nitel la vorbe, apoi se merge pe undeva, la alte vorbe, nu mai complicati lucrurile....stiu ca toate ideile au fost justificate, si s-a incercat a se aduce un plus, dar daca vedeti pana la urma, ca aceste idei nu fac bine.....renuntati la ele, ca este pacat.
                      Comunicati, si incercati sa va reveniti, sa fie din nou atmosfera aia pe care o stiam eu, si de care le este si altora dor.
                      Va urez bafta, si sper ca atunci cand mai ajung pe acasa, sa ne putem vedea cu totii la o intalnire Logan Club, si totul sa isi revina la normalitate.

                      sigpic

                      Comment


                      • Originally posted by Cazacel
                        Deci Domnule RazvanB...asta este FAPTA PENALA!in conformitate cu regulamentul(NEOFICIAL) Logan Club Piatra Neamt aliniatu 2 paragrafu 11 unde se stipuleaza cu exactitate ESTI BUN DE PLATA SAU RAU DE PUSCARIE!si CRISTI SPER SA NU TE SUPERI/dar sub numele tau...scrie ORGANIZATOR INTALNIRI NU PRESEDINTE SAU BO$$!asa ca decizia de al exclude din club pe domnul razvan(zis TALPA IUTE) LE APARTINE TUTUROR MEMBRILOR!aa....si apropo CRISTI MS DE BEEP SAU MSG DE ANU NOU!CA EU MIAM CONSUMAT CENTII SA ITI TRIMIT..DAR TU...NU!asta e...

                        O SEARA BUNA IN CONTINUARE PRESEDINTILOR SI VICEPRESEDINTILOR DE L.C PIATRA NEAMT:>
                        1. Nu cred ca misto-urile facute de tine "despre regulament" au ce cauta pe aici, cu atat mai mult cu cat nu faci parte din LC. Ar fi bine sa te abtii de la astfel de comentarii.
                        Si care ar fi dupa tine presedintii si vicepresedintii LC Piatra Neamt?
                        2. Iar revin in legatura cu taxa : majoritatea au fost de acord pentru ea.
                        3. Nu este obligatorie plata taxei; si asa modica(10 lei).Plata acesteia nu creaza obligatii nici drepturi.
                        4. Mai spun o data: deciziile vor fi luate de grup, cu acordul majoritatii.

                        Este emergenta o intalnire LC Pn. , su nu pentru a stabili drepturi sau obligatii . Ci pentru propuneri cu privire la activitatea viitoare a clubului.
                        Last edited by mike26ro; 30 January 2009, 10:26. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Pai chiar duminica ne intalnim Razvane. Nu avem alta zi de intalnire in cursul saptamanii.
                          Duminica ora 20.
                          Cu locatia a ramas la Open Mind pentru ca nimeni nu a venit cu o alta propunere. De aia tot zic eu sa ne intalnim sa stabilim odata pentru totdeauna o locatie .

                          Sa lasam taxa deoparte, ti-am mai spus ca nu e nimeni obligat sa o dea.

                          Comment


                          • Daca tot zici ca este MISTO ce am facut eu...atunci Domnu MIKE te rog sa ma contrazici si pe mine cu REGULAMENTU(daca este vreo unu)!nu fac parte din L.C?Cine spune?Tu?Ai VOTAT ca eu sa nu fiu membru?POATE SUNT MEMBRU ONORIFIC:>!presedinti si vicepresedinti....hmm....care sa fie oare??iti zic tot eu...ODATA CE MI TE-AI ADRESAT..INSEAMNA CA CEVA TOT TE-A DERANJAT..DECI PRIN URMARE..ITI VEI DA SEAMA DESPRE CINE VORBESC!iar despre comentarii...nu o sa ma abtin ca asa spui TU!eu sunt de PARTEA DREPTATII SI A ADEVARULUI..CA UN ADEVARAT RAZBOINIC!asa ca domnu razvan stie el ce stie de face afirmatiile alea si are TOT DREPTU SA FIE SUPARAT!doar traim in ROMANIA iar ROMANIA ii apara pe cei ce SUNT LA PUTERE(deci sunteti protejati):>
                            O zi PERFECTA VA DORESC !
                            !:drunk::curiousPC:

                            Comment


                            • Logan club s-a constituit de catre cei care au LOGAN. Nu alte marci precum VW, Audi, BMW.
                              Consider ca membrii logan club sunt posesorii de Logan.
                              Ce ar fi sa vina toata lumea la LC indiferent de masina. Hai sa ii chemam pe cei cu Mercedes, Audi, Trabant. Eu stiu ca inca se mai cheama LOGAN CLUB. Nu NSL, KATANA, 4 tunn. etc.
                              Poti veni in calitate de participant, invitat, sau ce vrei. Nu a zis nimeni ca nu poti veni.

                              PS: Nu m-a deranjat nimic din afirmatiile tale. Poti vorbi orice. dar nu in numele LC.
                              Last edited by mike26ro; 30 January 2009, 11:25.

                              Comment


                              • [mike cred ca ai inteles gresit referitor la ce a zis ovidiu
                                ovidiu a venit din partea mea, fiind prietenul meu si nu cred sincer ca a deranjat pe nimeni cu nimic, chiar neam simtit bine cu totii daca nu ma insel, el nu a facut decat sa isi zica parerea si , nu cred ca a zis o nedreptate sau ar fi exagerat in vreun fel anume, si paote veni si ca membru ca are si el un logan 1.6 ambition ....

                                tare miar place sa avem ce sa facm, sa mergem si noi la alte cluburi din alte orase in vizita sa ma iradem pe drum, si chesti ide genul, chiar ar fi relaxant, dar trebuie sa ai si cu cine, mie, in momentul de fata mi sa pus pata rau tare pe cristi care , nu ca exagerez sau ceva de genul, dar prea i sa urcat lui la cap. TE ANUNT ORGANIZATORULE CA INCA FAC PARTE DIN LOGAN CLUB SI O SA FAC PARTE DIN LOGAN CLUB SI NATIONAL SI LC NEAMT CAT TIMP O SA MAI AM LOGAN SI DUPA CE NU O SA MAI AM, TOT O SA FAC PARTE.. asta nu decizi tu si nu excluzi tu pe nimeni si nimic. ca , cum zicea si altcineva, esti un simplu membru, nu esti sef, nu sunt subordonatul tau, si nimeni nu e sef i nacest club si nu are subordonati asta sa ityi fie clar,. poate o sa intelegi o data si o data
                                Last edited by RazvanB; 30 January 2009, 11:35.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google