Originally posted by g3o
View Post
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stiti, exista vorba aeea a romanului : " Prostul nu-i prost de destul, pana nu-i si fudul".
Domunule KELBURTOS, daca mai postezi asemenea limbaj pe aceasta sectiune, te anunt ca se vor lua masurile necesare conform regulamentul forumului.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
crezi ca suntem la gradinita si trebuie sa ne dicteze cineva,oricum eu unul nu mai pot sati raspund la jigniri,ca o sa creda lumea cas mai prost decat tine,inca o data spun cai urat sa vb in necunostiinta de cauza cum faci tu,te invit la o intalnire sai vezi aerele de supersef ale lui cristi,frumos ar fi sati ceri scuze pentru comportamentul tau de cresa domnule kelburtos
Comment
-
Prima Intalnire pe 2011
I-ata ca a si fost prima intalnire pe anul 2011. Am sa pun primele poze, asa ca pentru barfa unor "carcotasi" de pe forum, chair daca baietii au spus ca nu trebuie sa demonstram nimanui (cu poze) ca noi LC PN ne intalnim. Dar ca sa nu mai fie loc de indoiala pt acele persoane care vorbesc mult, cunosc putin, desi pun la indoiala cele spuse de mine zile precedente.
PS: la aceasta intalnire, organizatorul a fost John, fotograf eu....co- restul.
Au lipsit Mike si Silviu.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment