If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare loganisti!
Vad ca in majoritatea oraselor a aparut cate un clubulet.
De ce nu unul si in Piatra Neamt.
Din cate am vazut pe aici pana acuma am fi vreo 3-4.
Haideti sa vedem cine se mai alatura!
Sal!! Imi pare bine sa vad ca cineva de la mine din oras a luat initiativa. Sprijin aceasta idee, si sper sa existe unitate, ca si in celelalte cluburi din restul tarii. Eu din pacate nu pot sa va onorez cu prezenta, avand in vedere ca locuiesc in Buc, dar cu prima ocazie cand o sa vin acasa, mi-ar placea sa va cunosc. Daca cumva credeti ca va pot ajuta cu ceva, apelati cu incredere!!
Bafta multa in continuare, si sper sa reusiti sa adunati toti loganistii din Piatra!!
Pai sa vedem ce se mai intampla saptamana asta cu ceilalti colegi de-ai nostri...Ca mai stiu vreo 2-3 care vreau sa-i "corup", si poate in week-end facem o intalnire. Locul : vedem noi....Stabilim atunci cu vreo 2-3 zile inainte. Astept propuneri!
Se pare ca nu mai vrea nimeni sa n-i se alature mai incercam si saptamana asta....Daca nu mai vine nimeni....Poate facem o intalnire asa fulger....Propun ca loc de intalnire :hotel central (parcare). Astept sugestii sau noi membri
Daca imi permiteti sa ma bag si eu in seama, o idee buna de mediatizare a clubului, ar fi achizitionarea unor stickere, cu adresa de web macar, si in acest fel, ceilalti loganisti din piatra, care inca nu au descoperit aces forum, vor vedea pe masinile voastre despre ce este vorba, si uite asa, usor usor forumul va deveni din ce in ce mai cunoscut in randurile nemtenilor, si va veni din ce in ce mai multa lume la intalniri.
Mda e o idee buna...Dar totusi nu stiu cati dintre noi si-ar pune stickere cu LOGAN CLUB...Ca deh...Romanu nu vrea sa scrie logan pe masina lui.....
o sa vorbesc si cu ceilalti si sa facem vreo cateva !
Mda e o idee buna...Dar totusi nu stiu cati dintre noi si-ar pune stickere cu LOGAN CLUB...Ca deh...Romanu nu vrea sa scrie logan pe masina lui.....
o sa vorbesc si cu ceilalti si sa facem vreo cateva !
O solutie ar mai fi suporti de numar, pe care scrie LoganClub.Ro....Cauta pe aici pe forum, ca sunt sigur.....Si de cat sa ai suporti cu Auto Moldova mai bine iti pui cu Logan Club. Idei sunt.....Numai sa aveti cum si cu cine sa le puneti in practica. Bafta!!!
Uitati aici http://www.loganclub.ro/forum/suport...=suport+numere se pot comanda suporti de numere, si puteti gasi si poze cu masinile unor co-forumisti, ca sa va faceti o idee despre cum arata pe masina. Pt stickere discutati cu Keanurev.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment