Originally posted by RazvanB
View Post
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Orice inceput este mai greu....si probabil sunt multi loganisti in Piatra care nu stiu de forum. Uite asa va intalniti 3....cat mai stati la un pahar de vorba....mai trec 1-2-3 loganisti....si poate uite asa usor usor se duce vorba,toata smecheria este sa va intalniti undeva unde sa puteti fi vazuti, si daca in curand o sa aveti stickere, suporti de numere.....clubul va deveni din ce in ce mai cunoscut, si numarul membrilor va creste.
sigpic
Comment
-
Originally posted by RazvanB View PostDin pacate observ ca pana acum suntem doar 3 persoane care sunt dispusi sa vina la intalnire si etc... Nasol nu ?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Pai am zis ca vin si eu! Tot 3 suntem?
Scuze de dubla, dar merge tare rau postarea si vizualizarea pe forum.Last edited by BlackRally 71; 11 July 2008, 22:30.
Comment
-
-
Ieri am reusit sa va trimit si cateva seturi de stickere;) Poate ar trebui sa incercati sa faceti intalniri mai pe ziLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostIeri am reusit sa va trimit si cateva seturi de stickere;) Poate ar trebui sa incercati sa faceti intalniri mai pe ziEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Toata lumea e de acord ca cristi3775 sa fie organizator de intalniri pe Piatra Neamt?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment