Da, a fost foarte ok si ma bucur ca am venit un numar mare mai exact 7 masini si speram sa ne adunam cat mai multi
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Asa e Felix,trebuia sa ne intalnim azi, dar eu am fost putin ocupat,si am plecat la tara, iar in noaptea asta la mare.Nu te-am sunat,sa nu te deranjez, ma gandeam k poate te duci la gratar cum face lumea duminica deobicei.Ne mai auzim la un telefon eventual, daca nu ramane pe sambata viitoare.
Baieti.....Sa aveti o saptamana placuta,pentru ca a venit si randul meu sa ma bucur un pik de concediu....3 zile la mare.Nu e cine stie ce, dar conteaza mult pentru mine.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Salutare la toti nemtenii !. In august vreau sa fac un nordul Moldovei.Vreau sa merg pe traseul Timisoara-Targu Mures-Targu Neamt-Suceava, Cum sunt drumurile pe acest traseu ?.Contez pe informatiile de la voi mai ales pe parte de la Tg-Mures la final. Cu multumiri anticipate !
Comment
-
Salutare la toti nemtenii !. In august vreau sa fac un nordul Moldovei.Vreau sa merg pe traseul Timisoara-Targu Mures-Targu Neamt-Suceava, Cum sunt drumurile pe acest traseu ?.Contez pe informatiile de la voi mai ales pe parte de la Tg-Mures la final. Cu multumiri anticipate !
Dar cu drumarii nostri...Care muncesc zi de zi...Cine stie...Poate au mai peticit ceva..
interesanta propunerea lui vali....pacat ca nu am stiut de mai e mult de asta....Last edited by mike26ro; 22 July 2008, 00:16.
Comment
-
Un lucru iti zic sigur:
de la iesire din piatra-neamt - spre targu neamt (spre suceava).. Am fost duminica in acea zona si vreau sa mentionez faptul ca baietii lucreaza din greu, DAR, DAR, mai repet.. DAR ITI E MAI MARE DRAGUL SA MERGI CU MASINA pe o portiune f mare de drum, adica , sa fiu mai concret in proportie de 80% e cam gata treaba
drum bun si have fun
iar in legatura cu intalnirea nationala, in proportie de 60-70% cred ca ajung, un raspuns mai concret cred ca va fi dupoa ce vorbim intre noi sa vedem daca vine cineva din neamt si cum e cu sold'ul ca pe 25 plec la mare si .... (va continua) )
Comment
-
Daca mergi pe ruta Tg.Mures-Sovata-Praid-Gheorghieni-P.Neamt, in Georghieni, Cheile Bicazului rupi masina in doua. Daca vii pe Tg.Mures-Toplita-Borsec-Durau-Poiana Largului-Tg. Neamt, ai drum f.Rau in Toplita si niste cratere imense intre Poiana Largului si Tg. Neamt.
E mai bine pe primul traseu zic eu si din Piatra Neamt pana la Tg. Neamt ai 45km.
Comment
-
Originally posted by BlackRally 71 View PostDaca mergi pe ruta Tg.Mures-Sovata-Praid-Gheorghieni-P.Neamt, in Georghieni, Cheile Bicazului rupi masina in doua. Daca vii pe Tg.Mures-Toplita-Borsec-Durau-Poiana Largului-Tg. Neamt, ai drum f.Rau in Toplita si niste cratere imense intre Poiana Largului si Tg. Neamt.
E mai bine pe primul traseu zic eu si din Piatra Neamt pana la Tg. Neamt ai 45km.
am fost acum 2 saptamani plecat: Piatra Neamt - Targu Mures - Miercurea Ciuc- Piatra Neamt, si drumul nu mai e asa dezastruos l'au mai peticit, oricum nu e bun dar e mai bun ca innainte
DRUM BUNLast edited by RazvanB; 22 July 2008, 17:24.
Comment
Comment