Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte frumos, si neam simtit si bine
    cu respect pt nea' felix

Comment

• Cu respect domnu mike

Comment

• Tot respectul si petru tine si cei care pleaca la Sovata.
        Tare as fi venit si eu .
        Poate data viitoare/

Comment

• Dupa cum a spus si domnu Mike ... Respect pt baietii care au fost la Sovata
          http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
          NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Ceva impresii?

Comment

• Abia am iesit de sub dus....Si mi-a trecut o idee prin cap......{nu de la apa}
              Eu vineri si sambata sunt liber.Vineri, care vrea sa mearga cu mine la dezmenrari auto la Stefan, sa ne uitam mai bine la bordul unui logan deja dezmembrat, sa vedem mai bine becurile din bord, poate reusim noi sa le schimbam la ale noastre masini. CAre vine cu mine?
              Inca ceva:@valeriu, a spus acu vreo sapt in urma ca ar vrea sa se tina a 2a intalnire a loganistilor modoveni la Piatra NEamt.Ne-a rugat sa cautam de cazare.Spus si facut.
              Azi,nu le-a mai convenit data de 24-26 oct, si vor sa faca intalnirea pe data de 10-12 oct, motiv ca vine toamna mai repede la munte. Voua va cerut parerea, ca mie unul nu.
              Nu mi se pare corect asa ceva.Am vb cu Ionut din Iasi, Razvan poate stii despre ce vb, dar eu propun altceva. Mai multe detalii la urmatorea intalnire,sau eventual ceva scurt intr-o seara sapt asta.Cum spune-ti si voi.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Vorbim sambata la intalnire cel mai bine ca sa fim mai multi daca ai sa propui ceva mai interesant cristinelu )

Comment

• Se anunta mai multe masini sambata, nu?
                  NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Se pare ca da......Vom avea sambata un nou membru...Logan mcv.
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Il asteptam. Frumoasa masina. Va fi primu MCV din gasca
                      NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Cine va fi noul membru?

Cristi, in legatura cu intalnirea Loganistilor Moldoveni, din cate inteleg majoritatea vor veni din galati, si nu cred ca ar fi trebuit sa ne ceara noua parerea daca sa vina sau nu, omul vine cand vrea, unde vrea, la o adica. Bine inteles ca o intalnire in piatra neamt presupune si participarea noastra la eveniment, chiar organizare. Oricum, tind sa cred ca nu se vor aduna asa de capul lor, colegii nostri Loganisti, probabil deocamdata sunt discutii la nivel de club , local....Dupa ce se hotarasc, ne vor pune la curent cu decizia lor, sper.

Comment

• Eu unul am sa incerc sa ajung la intalnirea voastra de duminica.....Nu promit,sa vad cum stau treburile

Comment

• De sambata...Ai vrut sa spui

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google